Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Ο Κώστας Λεφάκης μας λέει πώς θα κυλήσει ο Φεβρουάριος: Νέα σελίδα στη ζωή και εύνοια στον έρωτα

Οι μηνιαίες προβλέψεις.

Ο Φεβρουάριος είναι ένας αρκετά πιο ομαλός μήνας, ο οποίος φέρνει αρκετές διεργασίες σε συλλογικά περιβάλλοντας, προσφέρει όμως και μία σημαντική ανακούφιση μετά τις δυσκολίες που βιώσαμε στον πρώτο μήνα του έτους.

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 10/2 στο ζώδιο του Υδροχόου (15ο)  και κρίνεται θετική αφού παρατηρούμε την συμμετοχή του Δία στο Φαινόμενο. Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου  θα μπορούν να γυρίσουν μία νέα Σελίδα στη ζωή τους.

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 19 Φεβρουαρίου στην 0ο της Παρθένου, σε αυτό το φαινόμενο βλέπουμε την θετική συμμετοχή του Ουρανού. Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου έχουν σημαντικές αλλά και θετικές εξελίξεις με αυτό το φεγγάρι, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

Ο Ερμής, ευνοεί τις επικοινωνίες των Διδύμων, Ζυγών, Υδροχόων και των Κριών, Λεόντων, Τοξοτών ως τις 14/2 γιατί θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, συνάμα βλέπουμε την κοινωνική μας ζωή να είναι πιο δραστήρια. Στο υπόλοιπο μέρος του μήνα, με τον Ερμή από τους Ιχθύς δεν λείπει η έμπνευση, το όραμα, αλλά και οι διχασμοί αφού ο Ερμής θα κινείται στον ονειροπόλο και ευφάνταστο Ιχθύ. Στο δεύτερο μισό του μήνα όμως, οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι μπορούν να δουν μεγαλύτερη εύνοια στις επικοινωνίες τους.

Τυχεροί στον έρωτα αυτό το μήνα θα σταθούν οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, αλλά και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι,  Σκορπιοί, Ιχθύες.  Περισσότερη άνεση στα οικονομικά θα έχουν οι Ταύροι, Σκορπιοί, Τοξότες και Δίδυμοι.

Αναλυτικά:

Κριός: Κινηθείτε έξυπνα και αποτελεσματικά όσον αφορά στα επαγγελματικά σας το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Φροντίστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες για αργότερα καθώς ο μήνας μπορεί να φέρει κόστος σε προηγούμενες αμέλειες. Αισθηματικά αρκετοί από εσάς περνάτε στο επόμενο στάδιο της σχέσης σας, έστω και υπό πίεση λόγω ορισμένων συνθηκών. Οι ελεύθεροι φροντίστε να μην παρασύρεστε από στιγμιαίους ενθουσιασμούς και μην κάνετε σενάρια που δεν θα ευδοκιμήσουν. Οικονομικά κερδίζετε υποθέσεις που σας απασχολούν το πρώτο μισό του μήνα, ενώ το δεύτερο, αναγκάζεστε να είστε πιο συντηρητικοί και πιο επιφυλακτικοί όσον αφορά στα έξοδά σας! Υπολογίστε και τον αστάθμητο παράγοντα στις δραστηριότητές σας, αλλά μην αποφεύγετε κάποιες απαραίτητες διαδικασίες που σχετίζονται με την πρόοδο και την ευημερία σας.

Ταύρος: Το προσωπικό σας περιβάλλον λειτουργεί θετικά απέναντί σας και μπορεί να σας βοηθήσει σε υποθέσεις που σας απασχολούν, έστω και αν αυτές δεν σχετίζονται με αυτό. Το πρώτο μισό του μήνα είστε περισσότερο επιφυλακτικοί όσον αφορά στις συνεργασίες, στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και σε ότι προϋποθέτει αλλαγή συμπεριφοράς. Αισθηματικά όμως υπάρχει αισθητή βελτίωση και είναι στο χέρι σας να συμβούν πολλά από όσα επιθυμείτε. Προσέξτε όμως την υγεία σας και ότι προϋποθέτει ριψοκίνδυνες ασχολίες. Μερικοί από εσάς θα αποφασίσετε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς ή μορφωτικούς σκοπούς. Όσοι αποφασίσετε μια μετακόμιση, φροντίστε ώστε η νέα σας βάση να πληροί τα κριτήρια για τα οποία την έχετε επιλέξει.

Δίδυμοι: Μελετήστε τις επόμενες κινήσεις στην εργασία και ασκήστε όλες τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες για να επιτύχετε υποστήριξη και αποτέλεσμα στους στόχους σας. Είναι ο μήνας που σας επιτρέπει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις σε όλους τους τομείς, έστω και αν μερικές φορές αισθάνεστε ότι υπερβάλετε τις δυνατότητές σας. Αισθηματικά φανείτε συγκαταβατικοί και ουσιαστικοί, επικοινωνιακοί και ευχάριστοι, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν στιγμές έντασης και δύσκολης συνεννόησης. Οικονομικά μπορείτε να είστε πιο αποτελεσματικοί στις επιλογές σας, στη διαχείριση της περιουσίας σας και στους στόχους σας. Κάθε νέο εγχείρημα όμως, χρειάζεται σοβαρή προετοιμασία για να αποδώσει τα αναμενόμενα. Προσοχή σε ταξίδια, μετακινήσεις και αναβολές σχεδίων.

Καρκίνος: Το πρώτο μισό του μήνα σας θέλει δραστήριους και ακούραστους. Το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας φαίνεται να μεταβάλλετε κατά περίσταση και να χρειάζεται να ασχοληθείτε με πολλά διαφορετικά θέματα ταυτόχρονα. Φροντίστε να ξεπεράσετε εμπόδια, να εμπιστευθείτε το ένστικτο και την εμπειρία σας και να γίνετε περισσότερο οργανωτικοί από ότι στο παρελθόν. Το δεύτερο μισό του μήνα εξυπηρετεί περισσότερο τα προσωπικά και αισθηματικά σας θέματα. Είστε πιο αποτελεσματικοί στις δραστηριότητές σας και πιο καίριοι στις αποφάσεις και στις ενέργειές σας. Μπορείτε να κλείσετε συμφωνίες και να οργανώσετε καλύτερα τη βάση και το σπίτι σας. Μικρές ενοχλήσεις υγείας ξεπερνιούνται με μικρή προσοχή και περισσότερη σχολαστικότητα.

Λέων: Μετά τις ταλαιπωρίες του προηγούμενου μήνα, φαίνεται ότι τα πράγματα επιστρέφουν σε μια φυσιολογική ροή και εξέλιξη. Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς θα μπορέσετε να εξυπηρετήσετε τους σκοπούς σας, να προβληθείτε σε τομείς που σας αφορούν και να κερδίσετε δύσκολους ανθρώπους. Ξέρετε καλά τις δυνατότητές σας, αλλά φαίνεται ότι προσπαθώντας να αποφύγετε κάποιες κακοτοπιές, δίνετε λάθος εντυπώσεις. Αισθηματικά θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην επικοινωνία ή σε όποιες σχέσεις παίζει ρόλο η απόσταση. Οι ελεύθεροι έχετε περιθώρια για να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά το δεύτερο μισό του μήνα τα πράγματα δυσκολεύουν εξ αιτίας ενός αστάθμητου παράγοντα που θα επηρεάσει τις εξελίξεις. Οικονομικά τακτοποιήστε τα δύσκολα και αφήστε τα εύκολα για αργότερα!

Παρθένος: Αισθηματικά, προσωπικά και κοινωνικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και σας βοηθούν να γίνετε πιο επικοινωνιακοί και πιο αισιόδοξοι, το πρώτο μισό του μήνα. Ο χαρακτήρας σας θα παίξει ρόλο γι αυτό φροντίστε να λειτουργήσετε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, ιδιαίτερα στις αισθηματικές σας επιδιώξεις οι ελεύθεροι. Η εργασία γίνεται πιο αποδοτική από τις 10 του μήνα και παίρνετε απαντήσεις σε αιτήσεις και ερωτήματα. Μπορείτε να επιδιώξετε βελτίωση της θέσης σας και να γίνετε αποτελεσματικά ανταγωνιστικοί εκεί που χρειάζεται. Οικονομικά ευνοείστε από οικογένεια ή συγγενείς, ή από κάποιον που σας στηρίζει από καιρό. Όσοι αποφασίσετε να κάνετε μια νέα αρχή, ζητήστε τη συμβουλή, ή την συνδρομή κατάλληλων ανθρώπων.

Ζυγός: Κάποιοι από εσάς αισθάνεστε την ανάγκη αναθεώρησης της προσωπικής και αισθηματικής σας ζωής, αλλά φροντίστε να είστε βέβαιοι ότι ξέρετε τον τρόπο να το κάνετε. Μείνετε αφοσιωμένοι στο στόχο σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που δεν θα αποδώσουν τα αναμενόμενα. Οικονομικά έχετε ευκαιρίες βελτίωσης του εισοδήματός σας, αλλά πρέπει προηγουμένως να κλείσετε τις υποχρεώσεις που σας ταλαιπωρούν από καιρό. Χρειάζεται γι αυτό, λίγη περισσότερη προσπάθεια και δουλειά. Επαγγελματικά επιλέξτε το δύσκολο δρόμο ώστε να  επιτύχετε μόνιμα καλά αποτελέσματα. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες σας επιτρέπουν να πείσετε ευκολότερα τους δύσκολους ανθρώπους και να αναλάβετε νέα καθήκοντα στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Ότι και αν κάνετε όμως, απαιτεί σοβαρότητα, σωστή προετοιμασία και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας!

Σκορπιός: Οικονομικό ενδιαφέρον έχει ο Φεβρουάριος και θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτόν τον τομέα. Οι εξελίξεις στις υποθέσεις σας εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς, το ένστικτο, τη διορατικότητα, την αποφασιστικότητα και την εργατικότητά σας. Μετά τις ταλαιπωρίες του προηγούμενου μήνα ίσως σας είναι λίγο δύσκολο να συγκεντρωθείτε και να εργαστείτε, αλλά αν χαλαρώσετε μπορεί να χάσετε δυσεύρετες ευκαιρίες. Αισθηματικά και προσωπικά θέματα είναι πιο εύκολα στη διαχείρισή τους, επομένως φροντίστε να δώσετε τις κατάλληλες προτεραιότητες και να επιμείνετε εκεί που χρειάζεται. Κοινωνικά επίσης προβλέπονται ενδιαφέρουσες προτάσεις και ασχολίες, ενώ όσοι ασχολείστε με τον αθλητισμό, μπορείτε να περιμένετε κάποια θετικά αποτελέσματα.

Τοξότης: Πολλοί από εσάς θα δυσκολευτείτε να εφαρμόσετε τις πρόσφατες καλές ιδέες, ή αποφάσεις σας, ιδιαίτερα στην εργασία. Φροντίστε να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι πριν αντιμετωπίσετε τον οποιονδήποτε. Όσοι εργάζεστε σε ομάδες, φροντίστε να μην υπάρχουν παράπονα ή κενά στη συμπεριφορά σας. Αισθηματικά ο μήνας φέρνει διλήμματα και δεν είναι τόσο εύκολος στις εξελίξεις που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα. Χαμηλώστε τις προσδοκίες σας, εξηγήστε τις προθέσεις σας στον σύντροφό σας και μην εκνευρίζεστε όταν συναντάτε αντίσταση στα σχέδιά σας. Οι νέες γνωριμίες δεν είναι τόσο ουσιαστικές όσο νομίζατε στην αρχή και δεν χρειάζεται να επιμένετε σε κάτι που δεν σας ευχαριστεί και δεν έχει προοπτικές. Κάποιες επαγγελματικές σκοπιμότητες θα συναντήσουν εμπόδια και δυσκολίες.

Αιγόκερως: Οι πρώτες δέκα ημέρες του μήνα έχουν αβεβαιότητα επαγγελματική, ή σχετικό εκνευρισμό. Πολλοί από εσάς αισθάνεστε αδικημένοι από τις εξελίξεις, αλλά το πέρασμα στο δεύτερο εικοσαήμερο του μήνα προβλέπεται να σας αποκαταστήσει και να σας ικανοποιήσει, καθώς δικαιώνονται οι επιλογές σας, ή δέχεστε προτάσεις που σας ενδιαφέρουν και σας αφορούν. Αισθηματικά, προσωπικά και κοινωνικά θέματα αρχίζουν να διαγράφουν θετική πορεία από τις 15 και μετά, ενώ θα χρειαστεί να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο και τις επαφές σας με ανθρώπους που έχουν λόγο στις εξελίξεις. Οικονομικά έχετε προνοήσει για τις δύσκολες ημέρες και έτσι καταφέρατε να φτάσετε μέχρι εδώ, χωρίς μεγάλες απώλειες.

Υδροχόος: Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι σημαντικός καθώς ξεπερνάτε σταδιακά τις δυσκολίες του παρελθόντος και μπαίνετε σε μια νέα εποχή δραστηριότητας και ενασχόλησης. Τα μαθήματα που αποκομίσατε θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμα και, σε σύγκριση με άλλους, είστε πιο προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες. Όλα θα έχουν κυρίως οικονομικό αντίκτυπο και θα ωφεληθείτε σε καταστάσεις που μέχρι χτες ήταν υπεύθυνες για μεγάλες ταλαιπωρίες. Αισθηματικά χρειάζεται να αναθεωρήσετε κάπως τη σχέση σας με τον σύντροφό σας και να είστε περισσότερο ελαστικοί στη διαφορετικότητά του. Οι ελεύθεροι, αν και δεν προβλέπονται σημαντικές γνωριμίες, είστε περισσότερο αισιόδοξοι από άλλες φορές, ή απασχολημένοι με άλλα θέματα ώστε να μην σας ενοχλεί το γεγονός μιας πιο μποέμικης ζωής.

Ιχθείς: Προσαρμοστείτε στις συνθήκες και μην αντιστέκεστε σε οτιδήποτε δεν μπορεί να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη, σε κάθε βασικό τομέα της ζωής σας. Η πρώτη εβδομάδα χρειάζεται περισσότερη υπομονή από τις επόμενες, γι αυτό φροντίστε να μην εκτίθεστε, ή να μην σπαταλάτε δυνάμεις. Οι επαγγελματικές συγκρούσεις ή διαφωνίες δημιουργούν ένα κλίμα αβεβαιότητας και καθυστερούν τα αποτελέσματα που περιμένετε. Αισθηματικά δεν προβλέπονται εκπλήξεις για εσάς, επομένως είναι στο χέρι σας να επιδιώξετε βελτίωση, σταθερότητα και ικανοποίηση και να το επιτύχετε. Οικονομικά φροντίστε να ανανεώσετε τις πηγές του εισοδήματός σας, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες εκεί που μπορείτε και να κερδίσετε χρόνο για να οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ