Ήθελε να γίνει μοντέλο η όμορφη 24χρονη, ο καρκίνος την παραμόρφωσε και ο αρραβωνιαστικός έγινε Λούης (Φωτό)

Τι ισχυρίζεται ο αρραβωνιαστικός;

Η 24χρονη Έμιλι Νίκολσον από τη Νέα Υόρκη είχε όνειρα, στόχους και φιλοδοξίες, αλλά ο καρκίνος την πρόλαβε κι ο αρραβωνιαστικός της την εγκατέλειψε.

Η νεαρή κοπέλα μετακόμισε στην Αυστραλία, το 2012, κι εκεί δούλευε σ' ένα κλαμπ, προσπαθώντας δειλά-δειλά να κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.

Τον Φεβρουάριο του 2016, όμως, η ζωή της ανατράπηκε όταν διεγνώσθη με καρκίνο στον εγκέφαλο κι οι γιατροί τής είπαν ότι θα ζούσε μόλις έναν χρόνο ακόμα.

Ο συνομήλικος αρραβωνιαστικός της, Τζέιμι Σμιθ, τότε την εγκατέλειψε μέσω ενός μηνύματος στο κινητό, λίγο καιρό πριν παντρευτούν.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Έμιλι Νίκολσον δήλωσε: «Ο Τζέιμι μού έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι δεν ήθελε να είναι μαζί μου κι ότι δεν με αγαπούσε για αρκετό καιρό».

Η 24χρονη, εμφανώς συντετριμμένη, πρόσθεσε: «Ήταν τρομακτικό! Έκανε σαφές ότι δεν με αγαπούσε. Το ένιωσα από τον τρόπο που έμοιαζα και να τι συνέβη. Δεν νιώθω τίποτα για εκείνον. Πρέπει να είμαι δυνατή!».

Η νεαρή κοπέλα πιστεύει πως αιτία του χωρισμού τους ήταν το ότι πήρε βάρος εξαιτίας των θεραπειών στις οποίες υποβάλλεται.

Από την πλευρά του, ο Τζέιμι Σμιθ διαψεύδει τους ισχυρισμούς της 24χρονης: «Συνέβη το ακριβώς αντίθετο, εκείνη με άφησε. Δεν θα την άφηνα ποτέ για κάτι που σχετίζεται με το βάρος. Αν ήταν έτσι, θα την είχα αφήσει πολλούς πριν, όταν άρχιζε να παίρνει βάρος. Δεν έχει να κάνει με αυτό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ