Fashion Statement από την βασίλισσα Λετίσια που δεξιώθηκε το Vogue Ισπανίας (φώτο)

Υπέροχη εμφάνιση που δεν κόστισε μια περιουσία...

Ποιος για να είσαι σύμβολο του στυλ χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά λεφτά; Η  Λετίσια είναι γνωστή για τις πάντα κομψές και σικάτες εμφανίσεις της.βασίλισσα της Ισπανίας υποδέχθηκε στο παλάτι Zarzuela στη Μαδρίτη τους εκπρόσωπους της ισπανικής Vogue, που γιορτάζει τα 30 χρόνια από την ίδρυση της και  την οργανωτική επιτροπή του "Fruit Attraction", μιας εμπορικής έκθεσης φρούτων και λαχανικών.

Για μια τόσο γεμάτη μέρα , γεμάτη συναντήσεις επέλεξε ένα φινετσάτο , μοντέρνο και άνετο look. Αυτή τη φορά η πάντα υπέροχα ντυμένη βασίλισσα δεν επέλεξε ρούχα κάποιου διάσημου και ακριβού οίκου.

Διάλεξε μία μακριά , πλισέ φούστα με prints φιδιού  zara η οποία κοστίζει μόλις 20 δολάρια. Την συνδύασε άψογα με στενό μαύρο μπλουζάκι της ίδιας εταιρείας . Την εμφάνιση της συμπλήρωσαν ψηλές μαύρες  καστόρινες μπότες  με τακούνι στιλέτο. Τα elegant ασημένια κοσμήματα που επέλεξε έδιναν την απαραίτητη λάμψη στην εμφάνιση της.

Η πλισέ φούστα και τα prints φιδιού είναι η απόλυτη τάση για την άνοιξη του 2019 και την είδαμε στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων, όπως των Valentino, Brandon Maxwell, Gucci και πολλών άλλων.

Το στυλάτο outfit της βασίλισσας τόνιζε την υπέροχη σιλουέτα της και ήταν τέλειο για την περίσταση. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Λετίσια επιλέγει οικονομικά brands. Στα βήματα της Μέγκαν,έχει στην πλούσια γκαρνταρόμπα της ρούχα  που δεν κοστίζουν μια περιουσία αλλά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά των μεγάλων οίκων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ