11 Chanel backpack τσάντες για να εμπνευστείτε από το θρυλικό οίκο - Να τις αγοράσετε; Χμ.. ψηλό το "καπέλο" (φώτο)

Υπέροχα σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε γούστο

Μια τσάντα πλάτης chanel είναι η επιτομή του αριστοκρατικού casual look. Κομψά και εύκολα να συνδυαστούν υπάρχουν σε πολλά σχέδια και χρώματα. Ανάμεσα τους τα εμβληματικά με τον χαρακτηριστικό τύπο δέρματος που χρησιμοποιεί η chanel και τις αλυσίδες. Φυσικά το λογότυπο του οίκου είναι αυτό που κάνει τη διαφορά...

Το να έχει μια γυναίκα στην συλλογή της μία αυθεντική τσάντα channel δεν είναι απλή υπόθεση δεδομένου ότι οι τιμές τους είναι τσουχτερές. Απ' την άλλη πάλι είναι και μια επένδυση ζωής. Στα 11 σχέδια chanel που σας παρουσιάζουμε για να πάρετε έμπνευση (αν όχι την τσάντα) θα βρείτε σχέδια , χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε γούστο και μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα ρούχα σας , όποιο κι αν είναι το στυλ σας. Κλασσικό, πιο μοντέρνο, νεανικό ή ακόμα και πιο "ροκ", όπως είναι το γκράφιτι -print  σακίδιο chanel που δημιούργησε ο Καρλ Λάγκερφελντ το 2014.

Δείτε τις υπέροχες τσάντες πλάτης chanel στις φωτογραφίες από το glowsly.com  και επιλέξτε αυτή που σας αρέσει περισσότερο. Να θυμάστε ότι η τσάντα που κρατάμε πρέπει να ταιριάζει με τα ρούχα και την περίσταση. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ