Ζώδια: Η έκλειψη στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου θέλει προσοχή - Ρήξεις και δύσκολες αποφάσεις ενόψει

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Έκλειψη στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και οι Σταθεροί των πρώτων ημερών αναθεωρούν καταστάσεις και σχέσεις και παίρνουν δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις.

Επιπλέον, οι Μεταβλητοί του δεύτερου δεκαημέρου απογοητεύονται ερωτικά με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ενώ οι Παρορμητικοί του δεύτερου δεκαημέρου έχουν ρήξεις λόγω του τετραγώνου Άρη-Κρόνου.

Αναλυτικά:

Κριός: Βγείτε έξω με οικείους και γνώριμους ανθρώπους. Θα έχετε την ευκαιρία να τους πείσετε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στις πεποιθήσεις σας και αυτό θα σας απαλλάξει από ένα βάρος.

Ταύρος: Είστε υπερβολικά δραστήριοι, τόσο στις κινήσεις όσο και στην επικοινωνία σας. Επειδή, όμως, θα υπάρχουν τάσεις για μπερδέματα, κρατήστε μια σταθερή θέση για να τα αποφύγετε.

Δίδυμοι: Για να έχετε πολλές κατακτήσεις πρέπει να είστε αυθόρμητοι, γλυκείς και η λογική σας να μην κατευθύνει όλες τις κινήσεις σας ή να καταλήγει σε σενάρια που μπορεί να είναι απατηλά.

Καρκίνος: Η μέρα θα συμβάλει στο να εμφανιστούν οι νέες αξίες στη συμπεριφορά σας, γεγονός που θα βελτιώσει και τις σχέσεις σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες.

Λέων: Κάντε τρόπο ζωής κάποιες νέες εφαρμογές, που μπορεί να έχουν μεγαλύτερη λιτότητα, αλλά θα είναι με περισσότερη ουσία, για να αισθανθείτε πιο ελεύθεροι και σαφώς πιο χαλαροί, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

Παρθένος: Μπορείτε να αισθανθείτε καλύτερα με τις παρέες των φίλων σας, μια που οι υποχρεώσεις σας αρχίζουν να μειώνονται αισθητά. Η υπομονή σας θα ανταμειφθεί με αρκετές ευκαιρίες.

Ζυγός: Έχετε ωριμάσει αρκετά και πλέον στέκεστε στα πόδια σας, οπότε κινηθείτε ελεύθερα. Όπου και να πάτε δεν προβλέπεται να είστε μόνοι, αλλά αντίθετα θα έχετε γοητευτικές εμπειρίες.

Σκορπιός: Αξίζει τον κόπο να επιδιώξετε μεγαλύτερη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Φροντίστε να μην απομονωθείτε γιατί οι άλλοι θα παίξουν για εσάς το ρόλο του καθρέφτη της αυτογνωσίας.

Τοξότης: Έπειτα από μια μεγάλη περίοδο αυτός ο μήνας θα αποτελέσει το ορόσημο για μια νέα εποχή. Η διαφοροποίηση σε πολλά θέματα της ζωής σας, θα σας ωθήσει να κάνετε νέες επενδύσεις.

Αιγόκερως: Χρειάζεται να ξεφύγετε από τη συντηρητική στάση που σας διακρίνει. Συμπεριφερθείτε και λίγο ανέμελα, αλλά πάντα μέσα σε όρια ώστε να μη χαρακτηριστείτε ανήθικοι από κάποιους άλλους.

Υδροχόος: Κάντε μια μικρή απόδραση από τα καθημερινά για να καθαρίσει το μυαλό σας περισσότερο. Κάποιες συμπτώσεις θα συμβάλουν στο να βρεθούν λύσεις για μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Ιχθείς: Σημασία και βαρύτητα θα έχουν για εσάς οι συναισθηματικές σας συναλλαγές και κατ’ επέκταση θα καταλάβετε τους τρόπους που επιτυγχάνεται αυτή η σύμπνοια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ