Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Αλέξης Τσίπρας: "Ακραία στοιχεία και χρυσαυγίτες έδωσαν τον τόνο στο στο συλλαλητήριο"

Για  μέλη της Χρυσής Αυγής που προσπάθησαν να εισβάλουν με κουκούλες, πέτρες, ξύλα και ρόπαλα στη Βουλή κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία «έδωσαν τον τόνο», βλέπει το Μέγαρο Μαξίμου πίσω από τα σοβαρά επεισόδια κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στο κέντρο της Αθήνας.

Αφού τονίζει  πως επιθυμούν την «κατάλυση της Δημοκρατίας», κατηγορώντας τους ότι επιτέθηκαν κατά αστυνομικών, με αποτέλεσμα να στείλουν δεκάδες τραυματίες σε νοσοκομεία, απευθύνει κάλεσμα για απομόνωσή τους.

Για  μέλη της Χρυσής Αυγής που προσπάθησαν να εισβάλουν με κουκούλες, πέτρες, ξύλα και ρόπαλα στη Βουλή κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Διαβάστε επίσης: Αλέξης Τσίπρας για το συλλαλητήριο: «Οι αντιπαραθέσεις να γίνονται με επιχειρήματα, όχι με συνθήματα μίσους»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς, για άλλη μία φορά, τον τόνο στο συλλαλητήριο έδωσαν ακραία στοιχεία και μέλη της Χρυσής Αυγής που στη προσπάθειά τους να εισβάλουν στη Βουλή με κουκούλες, πέτρες, ξύλα και ρόπαλα, επιτέθηκαν κατά αστυνομικών, στέλνοντας δεκάδες τραυματίες σε νοσοκομεία.

Διαβάστε επίσης: ΝΔ για χημικά & επεισόδια στο συλλαλητήριο: Να παραιτηθούν Γεροβασίλη και Παπακώστα

Στη δημοκρατία μας η ελεύθερη έκφραση των πολιτών αποτελεί αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα. Ακόμη και αυτών που επιθυμούν να την καταλύσουν, γιατί όπως λένε, πιστεύουν ότι «η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία».

Την ίδια στιγμή, όμως, αποτελεί καθήκον και υποχρέωση, όσων πιστεύουμε και υπηρετούμε τη δημοκρατία, να μην τους το επιτρέψουμε.

Να τους απομονώσουμε και να τους καταδικάσουμε απερίφραστα».

Πηγή ΑΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ