53 υπέροχες αποχρώσεις για τα μαλλιά σας : Το Ginger Hair Color που θα σας ενθουσιάσει (φωτό)

Τα μαλλιά τζίντζερ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε αν έχετε διάθεση για μια  trendy αλλαγή χρώματος μαλλιών που θα φωτίζει το βλέμμα σας

Βαμμένα κόκκινα μαλλιά; Ναι γιατί προσδίδουν ένταση στο πρόσωπο, θυληκότητα , και είναι σέξι. Επιπλέον δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. H απόλυτη τάση το φετινό χειμώνα είναι το "Ginger Hair Color".

Πρώτη διδάξασα η Ρίτα Χέιγουορθ που με αυτό το χρώμα στα μαλλιά έγραψε ιστορία στον κινηματογράφο και στις καρδιές των αντρών ως "Τζίλντα" . Τα μαλλιά τζίντζερ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε αν έχετε διάθεση για μια  trendy αλλαγή χρώματος μαλλιών που θα φωτίζει το βλέμμα σας όπως αναφέρει το glowsly.com

Από όλες τις αποχρώσεις  στα κόκκινα μαλλιά, το  τζίντζερ είναι αυτό που είναι το πιο φυσικό, ενώ παράλληλα είναι λαμπερό και εντυπωσιακό. Είναι ιδιαίτερα όμορφο και ταιριάζει σε πολλούς τύπους επιδερμίδας.

Είναι ιδανικό για  να φωτίζει τα μαλλιά το καλοκαίρι, αλλά υπάρχουν αποχρώσεις τζίντζερ σε πιο σκούρα καφέ ή coppers  που είναι τέλειες για το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Χτενισμάτα για μαλλιά τζίντζερ

Αν επιλέξετε την απόχρωση τζίντζερ για τα μαλλιά σας, αποφύγετε τις έντονες μπούκλες. Προστίμηστε ίσια μαλλιά που θα αναδείξουν το χρώμα ή κυμματιστά χτενίσματα, ή απαλές μπούκλες στις άκρες.

Μακιγιάζ για μαλλιά τζίντζερ 

Για το μακιγιάζ επιλέξτε nude και γήινους  τόνους για τις σκιές και ανοιχτά χρώματα στο κραγιόν. Μια πολύ ωραία απόχρωση που μπορείτε να επιλέξετε είναι το ροδακινί. Αν προτιμάτε έντονα χρώματα κραγιόν, αποφύγετε το κόκκινο και επιλέξτε αποχρώσεις που περιέχουν καφέ ή μωβ.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ