Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με κυριακάτικο πουλόβερ V μπλε ρουά τα λέει με γιαγιάδες και μαμάδες στην "βαθιά" Κρήτη (φώτο- βίντεο)

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε σε Ανώγεια, Ζωνιανά , Λιβάδια

Συνεχίζεται η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη. Εχθές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στο "σκληρό πυρήνα" της μεγαλόνησου καθώς κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο Μυλοπόταμο δεν παρέλειψε να "περάσει" από  τα Λιβάδια, τα Ανώγεια  και τα Ζωνιανά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από το Λευτέρη Αυγενάκη, το Γιάννη Κεφαλλογιάννη και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, καθ΄οδόν προς τα Ανώγεια έκαναν μια στάση στα Ζωνιανά και στα Λιβάδια, όπου έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό.

 

 

Τόπο των Ευκαιριών χαρακτήρισε τα Ανώγεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος βρέθηκε στον ορεινό δήμο Ανωγείων το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο της περιοδείας του στην ορεινή ενδοχώρα του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περπάτησε στο Μεϊντάνι, μπήκε στα καφενεία του χωριού, συνομίλησε με κατοίκους και άναψε κερί στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

 

 

Στη συνάντηση του με τον δήμαρχο Ανωγείων Μανόλη Καλλέργη ο κ. Μητσοτάκης άκουσε για τα προβλήματα της περιοχής και δήλωσε στον δήμαρχο πως θα είναι στον πλευρό της αυτοδιοίκησης και των κατοίκων για τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά τη δύσκολη καθημερινότητα και τον αγώνα που δίνουν για να κρατήσουν το τόπο τους ζωντανό όπως αναφέρει το kriti24

 

 

Ο δήμαρχος Ανωγείων μίλησε για τον ιστορικό ορεινό δήμο με προβλήματα αλλά και προοπτικές όπως ανέφερε. «Η μεγαλύτερη προοπτική που έχει ο τόπος μας είναι η ανάδειξη και αξιοποίηση του ποιοτικού εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή του Ψηλορείτη ενός τουρισμού που θα διαρκεί όλο το χρόνο χειμώνα καλοκαίρι και θα στηρίζεται στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της περιοχής μας στο φυσικό περιβάλλον στο πολιτισμικό και πολιτιστικό υπόβαθρο που έχουμε στα προϊόντα μας στην παράδοση και τον άλλο πολιτισμό μας που αφορά στις αρχαιότητες Ιδαίο ‘Αντρο και Ζώμινθο».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ