Ναόμι Κάμπελ: Μετά την καταστροφή από τις ισιωτικές η αναγέννηση! - Δείτε την με τα ολόσγουρα φυσικά μαλλιά της όπως ξαναβγήκαν (φώτο)

Αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με τα μαλλιά της

Δεν είναι τυχαία ένα από τα κορυφαία supermodels του κόσμου. Η "μαύρη γαζέλα" ή κατά κόσμον Ναόμι Κάμπελ είναι πρότυπο ομορφιάς για εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο . Στα 48 της σήμερα, παραμένει καλλονή.

Εμβληματικό στοιχείο της ομορφιάς της, ήταν τα μακριά , ίσια, γυαλιστερά μαλλιά της. Η ομορφιά όμως θέλει θυσίες και η Ναόμι προκειμένου να διατηρήσει αυτό το look στα μαλλιά της τα ταλαιπώρησε με ισιωτικές και τρέσες. Το αποτέλεσμα ήταν να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με την υγεία των μαλλιών της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pre show ✖️✖️ @louisvuitton ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις

Το 2012 η Ναόμι εμφανίστηκε σε παραλία της Ίμπιζας με τα μακριά μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά και εμφανή κενά στο κεφάλι της . Τότε είχε προκαλέσει ανησυχίες για την υγεία της η εικόνα αυτή. Πολλοί ήταν αυτοί που είχαν υποστηρίξει ότι η Ναόμι πάσχει από αλωπεκία έλξης - απώλεια μαλλιών που προκαλείται από τη χρήση extensions  όπως αναφέρει η Daily Mail.

Πριν από λίγες μέρες η Ναόμι εμφανίστηκε στο σόου του Louis Vuitton στην Εβδομάδα Ανδρικής Μόδας στο Παρίσι και ακόμη και οι φωτογράφοι την αναγνώρισαν με δυσκολία. Το διάσημο μοντέλο  προκάλεσε... σύγχυση, καθώς αντί για το γνώριμο look με τα μακριά μαλλιά, εμφανίστηκε με κοντό μαλλί και ombre μπούκλες, φορώντας γυαλιά ηλίου 70s και αποπνέοντας, όπως γράφουν τα διεθνή μέσα, μία «ρετρό γοητεία». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fall Winter 2019 Louis Vuitton Show ▫️ @louisvuitton @virgilabloh ♥️ #LVMenFW19

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις

Το Δεκέμβριο η Ναόμι ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τα φυσικά μαλλιά της πλεγμένα σε κοτσιδάκια. Επίσης τον περασμένο Σεπτέμβριο παρακολούθησε την επίδειξη του σχεδιαστή  Raf Simons για τον οίκο  Calvin Klein με φυσικά σγουρά μαλλιά 

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό  Evening Standard, η Ναόμι εξήγησε ότι η χρήση extensions για τόσα πολλά χρόνια δημιούργησε πολλά προβλήματα στα μαλλιά της , αφήνοντας στο κεφάλι της σημεία με φαλάκρα όπως αναφέρει το yahoo news

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Congratulations @mrkimjones on an amazingly executed show !! #PERFECTION ♥️???? @dior men’s fall winter 2019 ▫️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις

"Τώρα φροντίζω πολύ περισσότερο τα μαλλιά μου , είχα αρχίσει να τα χάνω με τις τρέσες", είπε η Ναόμι. Στην ερώτηση αν τώρα τα μαλλιά της άρχισαν να ξαναβγαίνουν κανονικά η Ναόμι απάντησε: Ναι, δόξα τω Θεώ".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fall Winter 2019 Louis Vuitton Show ✨ @louisvuitton @virgilabloh ? #LVMenFW19

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις

Οι ακόλουθοι της Ναόμι στο Instagram, είναι ενθουσιασμένοι με τη νέα της εμφάνιση, όπως φαίνεται στα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες που αναρτά. Η Ναόμι λόγω της ταλαιπωρίας που είχαν υποστεί τα μαλλιά της , από ισιωτικές, τρέσες και πιστολάκι, είχε φτάσει να μείνει σχεδόν χωρίς μαλλιά, με εμφανή κενά  στο κεφάλι της , ιδιαίτερα μπροστά. Μετά από μια θεραπεία αναδόμησης τρίχας που ακολούθησε τα μαλλιά της άρχισαν και πάλι να βγαίνουν κανονικά και να είναι υγιή όπως στην αρχή της καριέρας της και απέκτησε φυσικό άφρο look.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ