Με ποιον τρόπο ο χρόνος που περνάς μόνη σου βοηθάει τη σχέση σου;

Μπορεί να σου φαίνεται παράξενο, αλλά ακόμα και όταν έχεις σχέση, θα πρέπει να περνάς χρόνο μόνη σου, για τον εαυτό σου.

Ίσα-ίσα που αυτές οι στιγμές μακριά από το ταίρι σου, βοηθάνε τη σχέση σου. Να πας σινεμά μόνη σου, να δεις τις φίλες σου, να επισκεφτείς τις ξαδέλφες σου, να πας για ψώνια με τις συναδέλφους σου.
 
1.Έρχεσαι σε επαφή με τον εαυτό σου.
Ο χρόνος που περνάς μόνη σου, σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με σένα. Να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να αναγνωρίσεις τα λάθη σου μέσα στη σχέση και όχι μόνο, και να τα διορθώσεις. Επίσης, σου δίνεται η ευκαιρία να ξαναβρείς το χαμένο σου εγώ, που συνήθως το χάνουμε μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας.  Έτσι, γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος και για σένα αλλά και για το σύντροφό σου, αναφέρει το tsemperlidou.gr.
2.Δεν θα βαρεθείτε.
Το να είστε μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν είναι υγιές. Θα φέρει γρήγορα φθορά και κούραση στη σχέση σας. Πρέπει να λείπει λίγο και ο ένας στον άλλον. Αν βλέπεστε συνέχεια, θα βαρεθείτε.
 
3.Μένετε όπως γνωριστήκατε.
Όταν γνωριστήκατε, είχες ζωή και πριν από εκείνον. Φίλους, παρέες, κοινωνική ζωή, δραστηριότητες. Και εκείνος το ίδιο. Αν δεν περνάτε και λίγο χρόνο χωριστά, πως θα δείτε τους φίλους σας; Πέρα από την ανάγκη που έχεις και εσύ να δεις τις παρέες σου, πρέπει να δει και εκείνος τις δικές του. Αν είστε κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον και δεν περνάτε χρόνο μόνοι σας, τότε θα αποκοπείτε και από όλους. Δεν θα είσαι πια το άτομο που γνώρισε αρχικά, ούτε εσύ ούτε εκείνος. Δεν νομίζω να θέλεις να έχεις σχέση με έναν άνθρωπο αντικοινωνικό, κι εκείνος το ίδιο.
 
4.Να είσαι με κάποιον που τον θέλεις, όχι που τον χρειάζεσαι.
Πολλές φορές, τυχαίνει να κάνουμε κάποια σχέση, μόνο και μόνο επειδή νιώθουμε μοναξιά. Αυτό δεν είναι σωστό. Πρέπει να κάνεις σχέση με κάποιον που τον θέλεις, όχι όπου τον χρειάζεσαι για να καλύπτει τη μοναξιά σου. Ο χρόνος που δίνεις στον εαυτό σου, κάνοντας πράγματα που σου αρέσουν, μακριά από το σύντροφό σου, μπορεί να σε κάνει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου. Σου λείπει ο ίδιος ή απλά σου λείπει η παρέα κάποιου; Είναι ένα βασικό κομμάτι που πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, για να έχεις μία σωστή σχέση. Και να διαπιστώσεις αν νιώθει και εκείνος το ίδιο για σένα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ