O Manu DiBango επιστρέφει την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στο Gazarte!

Μόλις δύο εβδομάδες μας χωρίζουν από την επιστροφή του θρύλου που ακούει στο όνομα Μanu DiΒango στην κεντρική σκηνή του Gazarte!

Τα τελευταία 10 χρόνια οι εμφανίσεις του είναι από τις πλέον αγαπημένες του ελληνικού κοινού καθώς έχει αναπτύξει μαζί του μια «σχέση αγάπης και αλληλοεκτίμησης». Στα live του το groove και το πάθος γίνονται ένα και δεν μπορείς παρά να υποκύψεις στο μουσικό του σύμπαν. Όντας αληθινός, αυθεντικός και ανεξάντλητος σε κάθε του συναυλία καταθέτει  κάθε φορά, ολοένα και περισσότερο, την groovy ψυχή του.

“Le temps passe, l'amitié et la musique restent…”
 “Ο χρόνος περνάει, η φιλία και η μουσική παραμένουν” είχε αφιερώσει στο Gazarte το 2010 και πράγματι πρόκειται για μια φιλία που έχει παραμείνει ανεξίτηλη στο πέρασμα των χρόνων. Αυτή τη φορά ο Manu DiΒango επιστρέφει για να γιορτάσει τα 60 ολόκληρα χρόνια της καριέρας του κάνοντας αυτό που αγαπά και θα συνεχίσει να αγαπά για πάντα: να μοιράζεται τη μουσική του. 

 Ο κορυφαίος Καμερουνέζος μουσικός όλα αυτά τα χρόνια έχει πειραματιστεί με τη  jazz, τη reggae, τη hip-hop ακόμα και με την ηλεκτρονική μουσική και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα όπως οι Herbie Hancock, Fela Kuti, Nino Ferrer και Bill Laswell. Με την παγκόσμια επιτυχία του "Soul Makossa" (1973) κατάφερε να αλλάξει μια για πάντα τις χορευτικές φιγούρες στις ντίσκο της Δύσης, έκανε τους πάντες να τραγουδούν “Mama-se, mama-sa, ma-ko-ma-ko-ssa” και άνοιξε νέους δρόμους στη μουσική.

Ο Manu DiBango γιορτάζει 60 χρόνια καριέρας μαζί μας, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στο Gazarte, σε μία άκρως χορευτική βραδιά με μεγάλες δόσεις funk, jazz και afro-beat!

Μην το χάσεις!

INFO

  • MANU DIBANGO 
  • GAZARTE
  • Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου
  • Προπώληση: Α' Ζώνη 45€ // Β' Ζώνη 35€ // Γ' Ζώνη 25€ // Βar 18€
  • Ταμείο: Α' Ζώνη 48€ // Β' Ζώνη 38€ // Γ' Ζώνη 28€ // Βar 21€
  • Οι πόρτες ανοίγουν: 20.30
  • Ώρα έναρξης: 21.30
  • *** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

Προπώληση εισιτηρίων

  • VIVA.GR

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ