Ζώδια: Εύνοια σε έρωτα και χρήμα χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτη-Άρη - Ποιοι θα δεχθούν τις πλανητικές επιρροές

Οι ημερήσιες πρόβλεψεις.

Η σημερινή Παρασκευή (18/01) κρύβει πάθος, ερωτισμό και συναίσθημα. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη και σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα φέρνει εύνοια σε έρωτα και χρήμα θα έχουν τα ζώδια της Γης και του Νερού του τρίτου δεκαημέρου, όπως και τα αώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Τακτοποιήστε το γρηγορότερο ότι σας αγχώνει, ώστε να περιορίσετε τα νεύρα σας. Μην παραμελείτε την καριέρα σας, ενώ με διπλωματία θα αποφευχθεί μια ανοιχτή σύγκρουση.

Ταύρος: Από το να βάζετε φρένο στις ιδέες των άλλων, φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε. Εάν υπάρχουν αλλαγές που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά με την εφαρμογή τους, τολμήστε τις.

Δίδυμοι: Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά. Αντί να εκνευρίζεστε, φιλοσοφήστε τα γεγονότα που έχουν προκύψει.

Καρκίνος: Μην επιτρέψετε σε τρίτους να μπουν στη σχέση σας και να την κριτικάρουν. Το ερωτικό κάλεσμα ενός ατόμου είναι σίγουρο πως θα σας απογειώσει.

Λέων: Σεβαστείτε τις προτιμήσεις των άλλων, που μπορεί τελικά να σας φανούν χρήσιμες. Φροντίστε να μην κάνετε τα ίδια λάθη, καθώς δεν έχετε πια τα περιθώρια, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

Παρθένος: Κάντε παρέα με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αξίες με εσάς και σας καταλαβαίνουν απόλυτα. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με τη συντροφιά των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων.

Ζύγος: Πριν ξεκινήσετε μια πρωτοποριακή επιχείρηση, πρέπει να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας. Εάν υπάρχουν πράγματι κάτι που αγαπάτε, προστατέψτε το με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο.

Σκορπιός: Ενεργήστε κατόπιν σοβαρής σκέψης και με συνεργάτες που τους ξέρετε και τους εμπιστεύεστε. Για να υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη στα εργασιακά σας θέματα, αδράξτε τις ευκαιρίες.

Τοξότης: Πρέπει να φανείτε λίγο επιφυλακτικοί με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας. Βρείτε χρόνο για να είστε μαζί με ένα καλό φίλο σας και κρατήστε ζωντανή τη σχέση σας.

Αιγόκερως: Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας κάνει να πλήξετε ή να σας απογοητεύσει. Η σημερινή μέρα θα φέρει στο προσκήνιο ερωτικές υποθέσεις που θα σας χαροποιήσουν.

Υδροχόος: Θα πρέπει να υπηρετήσετε πιστά υποχρεώσεις και επιλογές που επιβάλλονται εκ των πραγμάτων. Η γνώση που αποκτήσατε σας δίνει αυτοπεποίθηση ότι μπορείτε να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο.

Ιχθείς: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές θα καταλήγουν στα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά δε θα ισχύει το ίδιο και με τα άτομα της οικογένειας σας, καθώς οι εντάσεις ακόμα δε θα έχουν καταλαγιάσε

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ