Τι κάνουν οι Γαλλίδες όταν κρυολογούν & με ποιό τρόπο αντιμετωπίζουν τις ιώσεις;

Η αλήθεια είναι πως συνεχώς κοιτάμε τι κάνουν οι Γαλλίδες μιας και από ότι φαίνεται έχουν βρει τη μυστική συνταγή για τα πάντα.

Το ίδιο ισχύει και με τις ιώσεις τις οποίες οι Γαλλίδες ξέρουν πολύ καλά να αντιμετωπίζουν με τον πιο φυσικό τρόπο. 

Η Γαλλίδα food blogger, Clotilde Dusoulier, πρόσφατα μοιράστηκε με τους αναγνώστες της την δική της φυσική συνταγή για το κοινό κρυολόγημα.

Το μυστικό συστατικό είναι το θυμάρι το οποίο η ίδια αποκαλεί «θαυματουργό» ειδικά για πονοκεφάλους και ιώσεις-κρυολογήματα.

Καταρχάς μπορείτε να βράσετε φρέσκο θυμάρι όπως θα κάνατε με το τσάι σας. Βράστε ένα φλιτζάνι νερό και έπειτα ρίξτε μέσα και το θυμάρι σας. Αφού το αφήσετε για λίγο, στραγγίστε το και προσθέστε χυμό λεμονιού και λίγο μέλι για καλύτερη γεύση, αναφέρει το spirossoulis.com.

Η Dusoulier συνιστά να πίνετε 2-3 φλιτζάνια από αυτό την ημέρα.
Μια άλλη εναλλακτική που έχετε είναι να βάλετε λίγο θυμάρι μέσα σε ένα μπολ με βραστό νερό και να τοποθετήσετε το πρόσωπό σας πάνω από αυτό. Αρχίστε να παίρνετε βαθιές αναπνοές. Έτσι θα ανοίξει η μύτη σας σε περίπτωση που έχετε μπούκωμα αλλά και οι πόροι της επιδερμίδας του προσώπου σας.

Και οι δύο αυτές εναλλακτικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Πριν το καταλάβετε το κρυολόγημά σας θα έχει υποχωρήσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ