Αδελφή Ειρήνης Καζαριάν: Αυτή είναι η αλήθεια για το ροζ βίντεο - Τι αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη (Βίντεο)

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση της νικήτριας του «GNTM»;

Η αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν, Μαρία, βρέθηκε καλεσμένη στη χθεσινή (16/01) εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για το ροζ βίντεο στο οποίο δημοσιεύματα εμπλέκουν τη νικήτρια του «GNTM».

Όπως αποκάλυψε η αδελφή της, στην αρχή η Ειρήνη Καζαριάν ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και διέψευσε ότι είναι εκείνη στο ροζ βίντεο.

Η Μαρία Καζαριάν δήλωσε: «Ξυπνήσαμε μια μέρα και ενημερωθήκαμε γι'αυτό το δημοσίευμα. Πάθαμε ένα σοκ. Την εφημερίδα δεν την γνωρίζαμε και δεν ήξερα και ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης. Μας έστειλαν ένα βίντεο, το βλέπουμε, δεν είχε καμία σχέση με την Ειρήνη. Η Ειρήνη ήταν σε μια κατάσταση, ναι παίζουν με το όνομά μου αυτή τη στιγμή αλλά δεν είμαι εγώ».

Η ίδια πρόσθεσε: «Δεν έκλαψε, απλά είχε σοκαριστεί, με το πως μπορεί ένας άνθρωπος να βγάζει στη φόρα ένα τέτοιο βίντεο και να σχολιάζει με αυτά τα λόγια. Πήραμε δικηγόρους, κάναμε ένα εξώδικο στον κύριο που το έβγαλε. Η Ειρήνη στην αρχή ήταν σε άσχημη κατάσταση. Δεν θέλω να τη βάλω όμως στη διαδικασία να κάνει μήνυση, αυτός θα το βρει από το Θεό. Ο κόσμος γνωρίζει ότι δεν είναι εκείνη, είναι ξεκάθαρο αυτό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ