Πέθανε η θρυλική σταρ Κάρολ Τσάνινγκ, πρωταγωνίστρια του "Hello Dolly"

Έφυγε από την ζωή η σταρ του Μπρόντγουεϊ

Σε ηλικία 97 ετών, έφυγε από τη ζωή η βραβευμένη με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Tony Αμερικανίδα ηθοποιός, κωμικός τραγουδίστρια και χορεύτρια Κάρολ Τσάνινγκ που πρωταγωνίστησε σε κορυφαίες ταινίες και θεατρικά.

Η γεννημένη στο Σιατλ της Ουάσιγκτον και μεγαλωμένη στο Σαν Φρανσίσκο, Κάρολ Τσάνινγκ, ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ, άφησε εποχή για τον ρόλο της στο θρυλικό μιούζικαλ "Hello Dolly" και ξεχώρισε επίσης από την συμμετοχή της στο μιούζικαλ "Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές".

 

 

 

 

Το θάνατό της ανακοίνωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ ο εκπρόσωπός της, χαρακτηρίζοντάς την "αυθεντική πρωτοπόρο της σόου μπίζνες, θρύλο και είδωλο".

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μπέτι Μίντλερ με αφορμή τον θάνατο της Κάρολ Τσάνινγκ έγραψε στο Twitter: "H σπουδαία, θρυλική #CarolChanning πέθανε σε ηλικία 97 ετών. Ήταν ένα απόλυτο πρότυπο και ποτέ δεν θα υπάρξει άλλη".

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️♥️♥️ #carolchanning #hellodolly

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kirsty (@kirstymckirsty85) στις

 

Η Μπέτι Μίντλερ που υποδύθηκε πρόσφατα τη Ντόλι Λεβί στο "Hello, Dolly!" - ρόλο που ενσάρκωσε πρώτη η Τσάνινγκ το 1964 - έπλεξε το εγκώμιο της ηθοποιού που πέθανε την Τρίτη στην κατοικία της στο Rancho Mirage της Καλιφόρνια.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ