Τα απειλητικά μηνύματα του 62χρονου στην Κατερίνα Παπακώστα: «Θα σας εκτελέσουμε»

Τι ανέφερε ο συλληφθείς;

Ένας 62χρονος ναυτικός συνελήφθη, στο Παγκράτι για τα απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές που προτίθενται να υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε ένα από τα μηνύματα που έστειλε, αναφέρεται: « Έρχεται Γουδί. Θα σας εκτελέσουμε αν ψηφίσετε την Συμφωνία των Πρεσπών. Η Μακεδονία δεν πωλείται».

Το πρώτο SMS στοιχειοθέτησε τη σε βάρος του κατηγορία για απόπειρα βίας κατά πολιτικού κόμματος, της κυβέρνησης και της Βουλής, σε βαθμό κακουργήματος.

Η Κατερίνα Παπακώστα είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα με φωτογραφίες από λιωμένα κεφάλια γυναικών, τα οποία δεν έχει διευκρινιστεί αν έχουν αποσταλεί από τον συλληφθέντα.

Ο 62χρονος, μετά τη σύλληψή του, είπε: « Μου την… έδωσε ως Έλληνα πατριώτη. Έχω στείλει και σε άλλα πολιτικά πρόσωπα αλλά δεν θυμάμαι σε ποιους. Με "τρέχουν" γιατί έστειλα μήνυμα στην Παπακώστα να μην τολμήσει να υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Σε βάρος του άνδρα ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, και η δικογραφία ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης (17/01).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ