«Έφυγε» ο ηθοποιός Γιώργος Τζώρτζης σε ηλικία 81 ετών - Ήταν πρωταγωνιστής στο θρυλικό σίριαλ «Άγνωστος πόλεμος» (Φωτό)

Είχε παντρευτεί με την -επίσης- ηθοποιό Τόνια Καζιάνη.

Ο ηθοποιός Γιώργος Τζώρτζης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, στις 14 Ιανουαρίου.

Γεννημένος στην Αθήνα στις 30 Ιουλίου 1938, πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1960 και στον κινηματογράφο το 1961. Την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο πραγματοποίησε με τον θίασο Βασίλη Διαμαντόπουλου - Μαρίας Αλκαίου, στο έργο του Αλ. Κασσόνα «Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια», για να ακολουθήσουν συμμετοχές σε πολλούς άλλους θιάσους, με πιο μακροχρόνια αυτήν στο θίασο Δημήτρη Μυράτ - Βούλας Ζουμπουλάκη.

Στην τηλεόραση πρωτοεμφανίστηκε στον «Άγνωστο πόλεμο», αργότερα στη «Λάμψη», για να κλείσει τον τηλεοπτικό του κύκλο με τις «Μάγισσες της Σμύρνης» και με τα «Ματωμένα Χώματα» (2008), συμπρωταγωνιστώντας με την Άννα Συνοδινού.

Ο Γιώργος Τζώρτζης υπήρξε παντρεμένος με την πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, Τόνια Καζιάνη, με την οποία είχαν συναντηθεί στα γυρίσματα της ταινίας «Ένας Γερμανός στα Καλάβρυτα» όπου και ξεκίνησε ο έρωτάς τους. Έναν χρόνο μετά, πρωταγωνίστησαν μαζί στο γνωστό σήριαλ «Άγνωστος πόλεμος». Από τον γάμο τους απέκτησαν μια κόρη, την Ευγενία, η οποία δεν ασχολήθηκε με τον χώρο της υποκριτικής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ