Power Of Love: Ο Γιάννης παραδέχθηκε τη σχέση του με την Αργυρώ - Ζήτησε συγγνώμη με δάκρυα στα μάτια (Βίντεο)

Γιατί χώρισε το ζευγάρι πριν από το ριάλιτι;

Το χθεσινό (15/01) επεισόδιο του «Power Of Love» περιελάμβανε την αποκάλυψη της σχέσης του Γιάννη Κοπιδάκη με την Αργυρώ Τσιοράνου πριν από το παιχνίδι.

Η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε στους παίκτες του ριάλιτι όλες τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες ημέρες, κι αποδεικνύουν τη σχέση των δύο Κρητικών.

Ο Γιάννης Κοπιδάκης, με δάκρυα στα μάτια, παραδέχθηκε τη σχέση του με την Αργυρώ Τσιοράνου.

Ο Κρητικός είπε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου που δεν μπόρεσα να πω την αλήθεια από την αρχή. Με την Αργυρώ όντως είχαμε σχέση όμως όταν ήρθα εδώ, δεν είχαμε σχέση. Όταν την είδα στο διπλανό σπίτι, δεν το πίστευα... Δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω».

Λίγο αργότερα, σε σύνδεση με το «Power Of Love», η Αργυρώ Τσιοράνου επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του πρώην συντρόφου της και, μάλιστα, αποκάλυψε πως χώρισαν με ευθύνη του Γιάννη Κοπιδάκη ύστερα από έντονο καβγά.

Ζητώ συγγνώμη σε όλους» είπε η Αργυρώ Τσιοράνου και συμπλήρωσε: «Είχαμε χωρίσει αρκετούς μήνες πριν το παιχνίδι γιατί είχε γίνει ένας μεγάλος καβγάς με το Γιάννη γιατί εκείνος έφταιγε. Ένιωθα πολλά πράγματα γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Όταν έκανα αίτηση για το παιχνίδι, δεν γνώριζα ότι έκανε και ο Γιάννης αίτηση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ