Αντώνηs Λουδάροs: «Μια απώλεια στα 12, τόσο σημαντική όσο είναι της μάνας, είναι σοκ» (βίντεο)

Μίλησε για όλα σε συνέντευξη που έδωσε

Ο δημοφιλής ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος, βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Ο συμβολαιογράφος" , σκηνοθέτησε την μουσικοθεατρική παράσταση "Όνειρα γλυκά" με την Ελπίδα και την Σαλίνα Γαβαλά, και παίζει και στην παιδική παράσταση "Ο μικρός Amadeus - Το παιδί θαύμα".

Στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» και στον δημοσιογράφο, Κώστα Τσουρό, έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλα: Για τα επαγγελματικά του, την απώλεια της μητέρας του, τα παιδικά του χρόνια ενώ αποκάλυψε και το πραγματικό του επώνυμο. Επίσης αναφέρθηκε στα πειράγματα που δεχόταν μικρός από τους συμμαθητές του λόγω του βάρους του.

«Μια απώλεια στα 12, τόσο σημαντική όσο είναι της μάνας, είναι σοκ. Γιατί ξαφνικά νιώθεις ότι φύτρωσες, έφυγε η μήτρα που σε γέννησε. Είναι πολύ περίεργο συναίσθημα. Όσοι έχουνε χάσει τη μάνα τους θα με καταλάβουν.

Νιώθεις πολύ ξεκρέμαστος, σαν να αιωρείσαι στο σύμπαν. Μετά με ανέλαβε η αδελφή της μάνας μου που ήταν ανύπαντρη και είναι η δεύτερη μάνα μου. στα χαρτιά έχω δύο επίθετα. Πρώτο είναι της υιοθεσίας. Είχα βγει στη δουλειά, αλλιώς, αν το είχα κάνει πιο μικρός να με ξέρατε με άλλο όνομα.

Όταν χάσαμε τη μαμά, ο μπαμπάς μου είπε δεν ξέρω πως να σε φροντίσω, κάπου πρέπει να πας. Το πρώτο όνομα είναι και της μητέρας μου, Ζαχαράκης. Είμαι Αντώνιος Ζαχαράκης Λουδάρος, έτσι γράφει η ταυτότητα μου.

Όταν γεννήθηκα το είχαν πει τα ραδιόφωνα, ότι «γεννήθηκε παιδί – μαμούθ». Γιατί ήμουν πολύ μεγάλο μωρό, 6 κιλά και κάτι και γλίστρησα με όλο τον αμνιακό σάκο. Οι αδελφές μου μού περιέγραφαν ότι ήμουν σαν ήδη 6 μηνών. Ήμουν πάντα ένα παχουλό παιδάκι. Θυμάμαι να λένε πάντα σχεδόν διακριτικά «κάτι πρέπει να κάνουμε να χάσει κανένα κιλό».

Το ακούς και κάποια στιγμή λες «τι έχω εγώ πια που πρέπει να αλλάξει, χωρίς να φταίω σε κάτι;». Στο σχολείο όπως ξέρεις τα παιδιά είναι πολύ σκληρά. Με φώναζαν Οβελίξ. Ειναι αυτή η εικόνα του γιγαντόσωμου, του ψηλού.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ