Οικογένεια επέστρεψε από διακοπές- Βρήκε έναν άγνωστο στο σπίτι που είχε αλλάξει και τις κλειδαριές! (φώτο)

Τους είπε να φύγουν γιατί το σπίτι τώρα ανήκει σε αυτόν 

Μια δυσσάρεστη έκπληξη περίμενε μια οικογένεια από την Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν επέστρεψε στο σπίτι της ύστερα από ολιγοήμερες διακοπές. Το σπίτι είχε νέο "νοικοκύρη" , ο οποίος μάλιστα είχε βγάλει δικά του κλειδιά και είχε αλλάξει τις κλειδαριές! Συγκεκριμένα το σπίτι το είχε τώρα καταλάβει ένας άντρας που δεν γνώριζαν.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού Janice Henson, δήλωσε ότι όταν προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της με το κλειδί της δεν τα κατάφερε, επειδή το κλειδί της δεν ταίριαζε στην κλειδαριά. Τα πράγματα πήραν ακόμα πιο παράξενη τροπή, όταν στην πόρτα εμφανίστηκε ένας νεαρός άντρας σε αναπηρικό αμαξίδιο, και τους είπε να φύγουν , καθώς το σπίτι τώρα ανήκει σε εκείνον.

Μάλιστα τους απείλησε ότι έχει όπλο και αν δεν φύγουν θα το χρησιμοποιήσει. Η Janise Henson, κάλεσε την αστυνομία και ύστερα από μια επιχείρηση που κράτησε πέντε ώρες  η ομάδα Swat έκανε έφοδο  και κατάφερε συλλάβει τον 26χρονο δράστη που τελικά ήταν άοπλος. 

Φώτο:  (Cobb County Sheriff's Office)

 

Ο 26χρονος Nathaniel Jacob Nuckols, τελικά παραδόθηκε στις αρχές. Κατηγορείται  για διάρρηξη πρώτου βαθμού και για τρομοκρατικές απειλές καθώς και για παρεμπόδιση οικογένειας να μπει στο σπίτι της.

Η  Janice Henson είπε ότι δεν γνώριζει πόσες μέρες έμεινε ο Nuckols στο σπίτι της , αλλά παρατήρησε ότι τα περισσότερα πράγματα είχαν αλλάξει θέση, ενώ δεν υπήρχε ίχνος φαγητού στα ντουλάπια και το ψυγείο. 

Μάλιστα ο δράστης είχε αφήσει ένα σημείωμα που έλεγε «Σας ευχαριστώ που με αφήσατε να μείνω, είναι το σπίτι μου τώρα εδώ», σύμφωνα με όσα αναφέρει το Fox News.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ