Έφυγε από τη ζωή η Shirley Boone-Είχε ως το τέλος δίπλα της τον διάσημο τραγουδιστή σύζυγο της Pat Boone (φώτο- βίντεο)

Ο σύζυγος της έγραψε ιστορία στην μουσική την δεκαετία του 50 με τα Rythm and blues τραγούδια του

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών η Shirley Boone. Ήταν σύζυγος του τραγουδιστή Pat Boone. H Shirley έφυγε ήσυχα την Παρασκευή το πρωί στο σπίτι του ζευγαριού στο Μπέβερλι Χιλς, ύστερα από επιπλοκές στην υγεία της. Έπασχε εδώ και ένα χρόνο από αγγειίτιδα , μια φλεγμονώδη νόσο του εντέρου.

Φωτογραφία από το αρχείο του Milt Suchin- manager του Pat Boone

Στις τελευταίες της στιγμές ήταν δίπλα της ο επί 65 χρόνια σύζυγος της Pat Boone και οι κόρες του ζευγαριού Cherry, Lindy, Debby και Laury, οι οποίες ήταν δίπλα της μέχρι που άφησε την τελευταία της πνοή.

Φωτογραφία από το αρχείο του Milt Suchin- manager του Pat Boone

Τον θάνατο της ανακοίνωσε στο περιοδικό People, ο 84χρονος σύζυγος της, Pat Boone, ο οποίος δήλωσε ότι κάποια στιγμή θα συναντηθεί ξανά με την γυναίκα που αγάπησε σε όλη του ζωή γιατί όπως είπε, θεωρεί ότι απλά "άλλαξε διεύθυνση".

Getty Images

"Ζήσαμε μαζί μια θαυμάσια ευλογημένη ζωή για 65 χρόνια. Χώρισα με το άλλο μου μισό για λίγο μόνο. Γιατί δεν πεθαίνουμε. Απλώς πηγαίνουμε σε ένα άλλο μέρος. Για την Shirley, σήμερα ήταν η στιγμή αυτής της "μετακόμισης". Απλά άλλαξε διεύθυνση. Πήγε σε ένα άλλο "σπίτι", στο οποίο θα πάω για να την συναντήσω ξανά μια μέρα", είπε ο Pat Boone, για τον μεγάλο έρωτα της ζωής του. Οι δύο τους ήταν μαζί από το λύκειο.

Ο Pat Boone είναι ένας ζωντανός θρύλος της αμερικάνικης μουσικής. Με τα Rythm and Blues τραγούδια που ερμήνευσε μοναδικά με τη βελούδινη φωνή του, ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς και εμπορικούς τραγουδιστές την δεκαετία του 50.Μάλιστα από πολλούς θεωρείται ο πρόδρομος της Rock and Roll.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ