Η Φώφη Γεννηματά: "Θέλω στα μπουζούκια απόψε να με πας" - Πήγε στον Αργυρό μαζί με τον Βασίλη Λεβέντη (φώτο- βίντεο)

Με νεανική λαμπερή εμφάνιση

Ποιος είπε ότι οι πολιτιικοί δεν το ρίχνουν έξω; Πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ η Φώφη Γεννηματά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του γνωστού Πειραιώτη επιχειρηματία Βασίλη Σαβράμη, και το βράδυ του Σαββάτου, πήγε στο νυχτερινό κέντρο "Fantasia" για να διασκεδάσει μέχρι πρωίας με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Με ίσιο μαλλί, νεανική , μοντέρνα εμφάνιση, κέφι και λαμπερό χαμόγελο κέρδισε τις εντυπώσεις. Φορούσε ένα πολύ μοντέρνο φόρεμα με prints φιδιού που της πήγαινε πολύ.

Η Φώφη Γεννηματά χόρεψε , διασκέδασε και πόζαρε στην κάμερα του δημοσιογράφου Δημήτρη Μάρκου, ο οποίος στις αναρτήσεις που έκανε σε Facebook και Instagram, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την ωραία εμφάνιση της.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του Βασίλη Σαβράμη, ήταν κι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης , ο οποίος έφυγε από το κέντρο νωρίς.

"Έχετε ξαναδεί την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τόσο λαμπερή; Μια υπέροχη βραδιά στον Αργυρό για το... «χρυσό παιδί» του Πειραιά Βασίλη Σαβράμη και την αγαπημένη του Αλεξία! Η Φώφη, ο Βασίλης, ο Τάσος... Ήταν όλοι εκεί, μόνο χαμόγελα! Καλή χρονιά..." έγραψε ο Δημήτρης Μάρκος στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ