24 φωτογραφίες με τα ρούχα που έβαζε η Κέιτ πριν γίνει δούκισσα του Κέιμπριτζ και "queen to be"

"Fashion Icon" γεννιέσαι δεν γίνεσαι...

Σήμερα είναι γνωστή ως μία από τις πιο κομψές "γαλαζοαίματες" του κόσμου, που συνήθως κλέβει την παράσταση με τις elegant εμφανίσεις της. Πριν από αυτό όμως η σικ δούκισσα του Κέιμπριτζ, ήταν απλά η Κέιτ Μίντλετον.

 Μέχρι τις 29 Απριλίου 2011 που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ουίλλαμ και έγινε μέλουσα βασίλισσα, η Κέιτ που έχει συμπεριληφθεί σε πολυάριθμες λίστες με τους καλύτερα ντυμένους, και αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού για το στιλ της και γενικότερα για το γούστο της στη μόδα, ήταν ένα όμορφο κορίτσι που δεν ήταν υποχρεωμένο να ακολουθεί το αυστηρό "dress code" του παλατιού.

Τι φορούσε λοιπόν τότε; Στις φωτογραφίες που συνέλεξε το Cosmopolitan την βλέπουμε χαλαρή, κάποιες φορές επιμελώς ατημέλητη, άλλοτε με τζιν και casual εμφανίσεις, άλλοτε με σέξι φορέματα και μίνι φούστες, και άλλοτε με κομψά outfit. Πάντα όμορφη και λαμπερή.

Όπως παρατηρούμε είχε από τότε αδυναμία στα όμορφα ρούχα, στα κομψά παλτό και στα εντυπωσιακά καπέλα. Ε, πως αλλιώς θα έκλεβε την καρδιά του Ουίλιαμ; Εξάλλου "Fashion Icon" γεννιέσαι δεν γίνεσαι...

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ