Ζώδια: Σύνοδος Ερμή με Κρόνο 13/1: Ώρα να μιλήσουμε σοβαρά…

επικεντρώνεται στα σοβαρότερα θέματα της ζωής μας και κάνει ωριμότερη τη σκέψη μας! Δες πως θα σε επηρεάσει…

Η Σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στο 2ο δεκαήμερο, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2018, κάνει τις σκέψεις μας και τις επαφές μας, πιο στοχαστικές, υπεύθυνες, βασισμένες στην λογική και στην εντιμότητα, αλλά και επιφυλακτικές σε ότι λέμε και ακούμε, ανεξαρτήτως ζωδίου που ανήκουμε όπως αναφέρει το oroskopos.gr

Συγκεκριμένα:  

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, θα καταφέρουν με τη βοήθεια της λογικής, να λύσουν προβλήματα που προϋπήρχαν, να αποφύγουν επιφανειακές συζητήσεις και επαφές, να δείξουν προτίμηση σε αληθινά ουσιαστικά λόγια, να βασιστούν στις δικές τους δυνάμεις και δυνατότητες, να παραμείνουν προσγειωμένοι, αλλά και φιλόδοξοι, ρεαλιστές, τίμιοι, ειλικρινείς και έτοιμοι για πρωτοβουλίες!  Τώρα θα έχουν την πολύτιμη ευκαιρία να λύσουν παρελθοντικά προβλήματα, μέσα από την επικοινωνία.

 

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, λόγω γεγονότων ή και κάποιων δυσάρεστων ειδήσεων, γίνονται μοναχικοί, κλειστοί, δύσπιστοι και επιφυλακτικοί στις επαφές τους. Ο λόγος, αλλά και η σκέψη τους, χαρακτηρίζεται από απαισιοδοξία και βαριά διάθεση! Η διστακτικότητα τους και η συστολή τους, πιθανόν να τους κρατήσουν πίσω και να μην κάνουν τις ιδέες τους, πράξη! Οι μετακινήσεις τους, χαρακτηρίζονται από καθυστερήσεις και αναποδιές! 

Δίδυμοι και Τοξότες, θα αναγκαστούν να μειώσουν έξοδα και σπατάλες, γιατί συνειδητοποιούν πως οι οικονομικές πιέσεις διογκώνονται! Στα ερωτικά, ίσως υπάρξει ψυχρότητα, όμως στις προσπάθειες τους, τα αποτελέσματα θα είναι ουσιαστικά και μακροπρόθεσμα! 

Λέοντες και Υδροχόοι, θα χρειαστεί να επικεντρωθούν στην ουσιαστική φροντίδα του εαυτού τους και να απαλλαγούν από άγχη της καθημερινότητας, που έχουν άμεσο ή έμμεσο αντίκτυπο στην βαριά τους ψυχολογία. Παράλληλα όμως, η όψη τους βοηθά σε σωστές αποφάσεις και αποτελεσματικές δράσεις και επαφές!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ