24χρονη youtuber αρραβωνιάστηκε με την 61χρονη ερωμένη της - Η διαφορά της ηλικίας δεν παίζει ρόλο (φώτο)

Ο γάμος θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες

Όταν συναντήσεις τον  έρωτα της ζωής σου, δεν σε νοιάζει τίποτα. Ούτε η διαφορά ηλικίας ούτε τα σχόλια του κόσμου, ούτε καν το "άγριο τρολάρισμα". Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε η 24χρονη youtuber και fashion blogger  Julia Zelg η οποία βρήκε το "άλλο της μισό" στο πρόσωπο της 61χρονης Eileen De Freest .

Το γεγονός ότι από την ημέρα που γεννήθηκε η Eileen μέχρι την ημέρα που γεννήθηκε η Julia μεσολάβησαν 37 συναπτά έτη δεν φαίνεται να απασχολεί την νεαρή κοπέλα που δηλώνει ευτυχισμένη. 

Η γνωριμία των δύο γυναικών έγινε μέσω  Tinder, όπως είπε η Julia, όταν  αποκάλυψε στους φαν της την ταυτότητα της αγαπημένης της τον περασμένο Σεπτέμβριο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love of my life ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Zelg (@juliazelg) στις

Περιγράφοντας το ταξίδι της σχέσης τους στο κανάλι της στο you tube, η  24χρονη Julia και η 61χρονη Eileen λένε ότι έχουν μόνο ένα πρόβλημα να σκεφτούν: Ότι δεν μπορούν να ζήσουν η μία χωρίς την άλλη.

«Σχεδίαζα να απολαμβάνω για καιρό τις χαρές της εργένικης ζωής, όμως τη γνώρισα και την ερωτεύτηκα παράφορα», λέει η νεαρή blogger  που ζει στο Λονδίνο για την 61χρονη σύντροφο της.

H 24χρονη Julia, που κατάγεται από τη Βραζιλία, είπε στους ακόλουθούς της στην δημοφιλή πλατφόρμα ότι η 61χρονη Αμερικανίδα είναι «η αδελφή ψυχή της» και ο πιο εκπληκτικός άνθρωπος που έχει γνωρίσει ποτέ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Omg I just posted the 1st part of the Brazil vlogs!!! Watch me introducing my gorgeous @eileendefreest to my entire family! ??? Link in bio ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Zelg (@juliazelg) στις

Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω, σχετικά με την διαφορά ηλικίας μας, λέει η Eileen που γεννήθηκε στις ΗΠΑ, είναι το εξής: "Όταν θα γεράσω πολύ η Julia θα είναι ακόμη νέα. Θα είναι στο απώγειο της ζωής της, ενώ εγώ δεν θα μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, αλλά αυτό δεν πειράζει καθόλου", συμπληρώνει.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στη Βραζιλία τα Χριστούγεννα, ώστε οι γονείς της 24χρονης να γνωρίσουν την... σχεδόν κατά 4 δεκαετίες μεγαλύτερη νύφη τους, όπως αναφέρει η Daily Mail

Οι δύο γυναίκες έχουν δεχτεί πολλά επικριτικά σχόλια για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που τις χωρίζει, με πολλούς χρήστες να κατηγορούν την Eileen ότι εκμεταλλεύεται τη νεαρή YouTuber.

H 61χρονη έδωσε την δική της απάντηση στους επικριτές της λέγοντας ότι «Η Julia είναι το πιο ώριμο άτομο που έχει γνωρίσει» και ότι «η αγάπη δικαιολογεί τη σχέση τους». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess who just posted a home tour??? Link in bio!!! ?✨?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Zelg (@juliazelg) στις

«Δεν πρόκειται να της στερήσω τη ζωή της. Θα συνεχίσει να περνάει καλά και μετά από εμένα και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να το αποτρέψω αυτό. Πραγματικά τη λατρεύω» είπε η 61χρονη γυναίκα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I PUT A RING ON IT!!! ? Link in bio ? @eileendefreest you are the true love of my life and I want to be with you forever and ever. ??♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Zelg (@juliazelg) στις

Λιγότερο από ένα μήνα μετά την κοινοποίηση της σχέσης της, οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να συζήσουν και να υιοθετήσουν μαζί ένα γατάκι, που πλέον ζει μαζί τους στο διαμέρισμά τους στο Λονδίνο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We’re in Brazilllll ? ?@janioedwards

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Zelg (@juliazelg) στις

Ο γάμος θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ