Η Ρις Γουίδερσπουν με την ολόιδια κόρη της και την πανομοιότυπη μαμά της σε ένα εξώφυλλο (φώτο)

«Πήραμε από την μαμά μου» , γράφει η Ρις Γουίδερσπουν

Τρεις γενιές ωραίων γυναικών  μαζί . Η Ρις Γουίδερσπουν μαζί με την "φτυστή" κόρη της και την ολόιδια μαμά της, σε ένα σπάνιο και συναρπαστικό κλικ. H 42χρονη αγαπημένη ηθοποιός του Χόλιγουντ ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue για το τεύχος Φεβρουαρίου και δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία με την μητέρα και την κόρη της. 

«Πήραμε από την μαμά μου» , γράφει η Ρις Γουίδερσπουν στη λεζάντα της φωτογραφίας . Η διάσημη ηθοποιός με την κόρη της Αβα Φιλίπ  , την οποία έφερε στον κόσμο σε ηλικία 23 ετών, μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.

Η κομψότατη μαμά της, που επίσης μοιάζει με την κόρη και  την εγγονή της, συμπληρώνει το υπέροχο "παζλ". Το concept της Vogue είναι να βάλει τις γυναίκες στο επίκεντρο της ιστορίας, καθώς τον τελευταίο καιρό στην Αμερική το γυναικείο κίνημα διεκδικεί δυναμικά την θέση που του αρμόζει στο κοινωνικό σκηνικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We get it from my Mama. #3Generations #Vogue

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) στις

Η Ρις Γουίδερσπουν γράφει ότι ευχαριστήθηκε πολύ την φωτογράφηση για την Vogue και ευχαριστεί το team, που εργάστηκε τόσο σκληρά για να αναδείξει τέλεια το προφίλ της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ