Πήγα στην παρουσίαση της Osteostrong στην Ελλάδα: Πρωτοποριακή για την οστεοπόρωση & τα μυοσκελετικά προβλήματα - Φώτο & Βίντεο

Η  OsteoStrong, μια πρωτοποριακή μέθοδος που δίνει αξιόπιστη λύση στα προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος αντιστρέφοντας ακόμα και τα αποτελέσματα της οστεοπόρωσης, ήρθε στην Ελλάδα!

Στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, ο Δρ. John Jaquish, Εφευρέτης της μεθόδου της Οστεογονικής Φόρτισης, ο κος Kyle Zagrodzky, Ιδρυτής και CEO της OsteoStrong Franchising L.L.C. και η κα Μυρτώ Μαυρολέων, Εκπρόσωπος της OSTEOFIT A.E., παρουσίασαν στους δημοσιογράφους τα 4 υπερσύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα μυοσκελετικής ενδυνάμωσης Spectrum στα οποία βασίζεται η μέθοδος και μίλησαν για τα θεαματικά αποτελέσματα από την εφαρμογή της, πιστοποιημένα από πλήθος κλινικών μελετών. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Η OsteoStrong, η οποία απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης, από νέους αθλητές μέχρι ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας με οστεοπόρωση και ποικίλα μυοσκελετικά προβλήματα, επιτυγχάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα ενδυνάμωση του μυοσκελετικού συστήματος, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά πόνους στη μέση, στην πλάτη και στις αρθρώσεις, προβλήματα ισορροπίας, αλλά και την κακή στάση του σώματος.

OSTEOFIT A.E. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΘΟΔΟΣ OSTEOSTRONG ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRANDE BRETAGNE Kyle Zagrodzky, Ιδρυτής και CEO Osteostrong, Mυρτώ Μαυρολέων, Εκπρόσωπος Osteofit AE, Dr. John Jaquish, Εφευρέτης της Μεθόδου Osteostrong, Μιχάλης Παπαχαραλάμπους, Ειδικός Παθολόγος, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαικής Εταιρείας Προληπτικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης
 

Κι όλα αυτά χωρίς κόπο, γυμναστική, φάρμακα ή ειδική διατροφή, σε μόλις 60 δευτερόλεπτα την εβδομάδα! Αναφερόμενος στη φιλοσοφία της μεθόδου, ο Δρ. John Jaquish είπε πως είναι γνωστή στους επιστήμονες που ασχολούνται με την ανθρώπινη φυσιολογία εδώ και δεκαετίες, αλλά σήμερα, χάρη σε εκατοντάδες νέες μελέτες αλλά και στις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας, μπορεί να αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο.

OSTEOFIT A.E. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΘΟΔΟΣ OSTEOSTRONG ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRANDE BRETAGNE Mυρτώ Μαυρολέων, Εκπρόσωπος Osteofit AE, Θοδωρής Παπαλουκάς, Ολυμπιονίκης

Εξήγησε ότι από την ηλικία των 30 χρόνων και έπειτα το ανθρώπινο σώμα χάνει ετησίως το 1% της οστικής του μάζας, με αποτέλεσμα μια σειρά από μυοσκελετικά προβλήματα, σταδιακή μείωση της δύναμης και περιορισμό της ευκινησίας.

OSTEOFIT A.E. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΘΟΔΟΣ OSTEOSTRONG ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRANDE BRETAGNE Θοδωρής Παπαλουκάς, Ολυμπιονίκης, Βούλα Κοζομπόλη, Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών

Μιλώντας για τη βασική αρχή της μεθόδου OsteoStrong, εξήγησε ότι «το μυοσκελετικό σύστημα αντιδρά στην άρση βαρών και στις ισχυρές δυνάμεις που του ασκούνται από τη διαχείριση του ίδιου του του βάρους, αναπτύσσοντας νέα οστική και μυική μάζα.

OSTEOFIT A.E. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΘΟΔΟΣ OSTEOSTRONG ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRANDE BRETAGNE Mυρτώ Μαυρολέων, Εκπρόσωπος Osteofit AE, Ηλίας Λαζός, Εκπρόσωπος Osteofit AE, Nόρα Λαϊου, Osteostrong Hellas

Το σύστημά μας έχει δοκιμαστεί με εξαιρετικά αποτελέσματα σε χιλιάδες άτομα σε όλον τον κόσμο που υποφέρουν από οστεοπόρωση ή βρίσκονται στα πρώτα στάδια της οστεοπενίας.

Γι’ αυτό και η μέθοδος έχει χαρακτηριστεί από τον Dave Asprey, τον «πατέρα» του όρου, το «απόλυτο biohack», ένας θετικός τρόπος να αλλάξει κανείς τη ζωή και το σώμα του». Ο Kyle Zagrodzky είπε σχετικά: «Αυτό που κάνει το σύστημα OsteoStrong τόσο συναρπαστικό είναι ότι τα μέλη μας βλέπουν ριζικά και μετρήσιμα αποτελέσματα καταβάλλοντας προσπάθεια μόλις 60 δευτερολέπτων, μία φορά την εβδομάδα, φορώντας τα καθημερινά τους ρούχα. Μετά τις συνεδρίες, δεν αισθάνονται κούραση, δεν ιδρώνουν και δεν «πιάνονται», συνεπώς μπορούν να συνεχίσουν το πρόγραμμά τους χωρίς καθυστέρηση ή επιβάρυνση.

OSTEOFIT A.E. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΘΟΔΟΣ OSTEOSTRONG ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRANDE BRETAGNE Bazil Hunte, Consultant Health Psychologist & Operations, Ηλίας Λαζός, Εκπρόσωπος Osteofit AE, Mυρτώ Μαυρολέων, Εκπρόσωπος Osteofit AE, Mιχάλης Κεφαλογιάννης, Δημοσιογράφος, Dr. John Jaquish, Εφευρέτης της Μεθόδου Osteostrong, Kyle Zagrodzky, Ιδρυτής και CEO Osteostrong
 

Στην OsteoStrong βλέπουμε νεαρούς αθλητές που βελτιώνουν τις επιδόσεις τους μετά από λίγες μόνον συνεδρίες, μεσήλικες που εξαλείφουν τον πόνο στις αρθρώσεις και στην πλάτη, ανακτώντας τη δύναμη και τη ζωτικότητά τους, αλλά και άτομα ηλικίας 70, 80 ή 90 ετών που αναστρέφουν την οστεοπόρωση και αποκτούν την οστική πυκνότητα ενός τριαντάχρονου.

OSTEOFIT A.E. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΘΟΔΟΣ OSTEOSTRONG ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRANDE BRETAGNE Ηλίας Λαζός, Εκπρόσωπος Osteofit AE, Mυρτώ Μαυρολέων, Εκπρόσωπος Osteofit AE, Mιχάλης Κεφαλογιάννης, Δημοσιογράφος

Είναι ένα πραγματικά πρωτοποριακό σύστημα που προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όλους σχεδόν τους ανθρώπους». Απαντώντας στο ερώτημα αν η OsteoStrong αντικαθιστά την άσκηση στο γυμναστήριο, οι δύο ομιλητές διευκρίνισαν ότι η OsteoStrong δεν συνιστά γυμναστική, ωστόσο είναι απολύτως συμβατή με την άσκηση και επιπλέον αυξάνει τα οφέλη της, λειτουργώντας προληπτικά σε τυχόν τραυματισμούς που μπορεί να προκληθούν κατά τη διάρκειά της.

OSTEOFIT A.E. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΘΟΔΟΣ OSTEOSTRONG ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRANDE BRETAGNE Εύη Λαζού, Osteostrong Hellas, Nανά Αγιοπετρίτου, εκδότρια Deluxmagazine, Ελεάνα Παπαχαραλάμπους, Obiotique Health Communication & Consulting

Αναφερόμενοι στους αθλητές της ενόργανης γυμναστικής είπαν ότι διαθέτουν την υψηλότερη οστική πυκνότητα μεταξύ όλων των αθλητών λόγω των τεράστιων φορτίων που δέχονται στα οστά τους.

Ωστόσο, αναγκάζονται να αποσυρθούν από την ενεργό δράση πολύ νωρίς, ακόμα και στα 20 τους χρόνια, λόγω της υπερβολικής καταπόνησης των αρθρώσεών τους. Η OsteoStrong έχει αποδειχθεί ότι παρέχει όλα τα οφέλη της οστεογονικής φόρτισης, συμβάλλοντας στην οστεογένεση χωρίς όμως τραυματισμούς κι επιβάρυνση των αρθρώσεων.

Για την έλευση της OsteoStrong στην Ελλάδα μίλησε η κα Μυρτώ Μαυρολέων: «Η Osteofit AE είναι θυγατρική της Osteofit Entreprises Company Ltd με έδρα την Κύπρο, η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα ανάπτυξης του δικτύου της OsteoStrong για την Ελλάδα και την Κύπρο με τη μορφή είτε ιδιόκτητων κέντρων είτε franchise.

Δημιουργήθηκε με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα όλων μας, χαρίζοντας στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη ελευθερία, ανεξαρτησία κινήσεων και ποιότητα ζωής. Όλοι μας μπορούμε να γίνουμε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, στο σώμα, στο πνεύμα και στις καθημερινές συνήθειες – και η OsteoStrong μας δίνει αυτή τη δυνατότητα με τρόπο άμεσο και μετρήσιμο».

Το πρώτο κέντρο της OsteoStrong θα λειτουργήσει στο Μαρούσι (Σώρου 3-5) από τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου. Στόχος της εταιρείας είναι η ανάπτυξη δικτύου σε όλη τη χώρα στην επόμενη πενταετία.


Η OsteoStrong είναι η μοναδική μέθοδος στον κόσμο που, χωρίς γυμναστική και συμπληρώματα διατροφής, συμβάλλει δραστικά στην ενδυνάμωση του σκελετικού συστήματος, ενεργοποιώντας τη φυσική λειτουργία αύξησης της οστικής πυκνότητας και της μυϊκής μάζας.

Βασίζεται στη χρήση 4 ρομποτικών μηχανημάτων πρωτοποριακής τεχνολογίας (σύστημα SPECTRUM), καθένα από τα οποία επιτυγχάνει την ενδυνάμωση διαφορετικών σημείων του ανθρώπινου σώματος, με αποτέλεσμα την απόκτηση ενός γερού μυοσκελετικού συστήματος. Αρχή της μεθόδου είναι ο νόμος της οστεογονικής φόρτισης (osteogenic loading), ο οποίος διατυπώθηκε από τον Dr. John Jaquish αξιοποιώντας τα ευρήματα του Γερμανού γιατρού Dr. Julius Wolf, που ήδη από το 1892 υποστήριξε πως τα οστά προσαρμόζονται στη φόρτιση - πίεση που τους ασκείται.

OSTEOFIT A.E. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΘΟΔΟΣ OSTEOSTRONG ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRANDE BRETAGNE Όλγα Μπαλαούρα, Obiotique Health Communication & Consulting, Άννα Μαρία Παπίρη, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας, Ελεάνα Παπαχαραλάμπους, Obiotique Health Communication & Consulting

Εάν η φόρτιση – πίεση στα οστά αυξηθεί, τότε τα οστά αυτoαναπλάθονται, έτσι ώστε με το πέρασμα του χρόνου να γίνονται δυνατότερα για να αντιμετωπίσουν την αυξημένη φόρτιση – πίεση. Σε συνθήκες υψηλότερης πίεσης, η οστική πυκνότητα αυξάνεται και τα οστά δυναμώνουν. Τα ευεργετικά αποτελέσματα της οστεογονικής φόρτισης τεκμηριώνονται σε περισσότερες από 25.400 κλινικές μελέτες.

Η μέθοδος OsteoStrong απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας που θέλουν να βελτιώσουν τη μυοσκελετική τους κατάσταση, σε άτομα μέσης ή μεγαλύτερης ηλικίας που επιδιώκουν να ξανακερδίσουν τη δύναμη και την ευεξία τους, αλλά και σε αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Τα αποτελέσματά της είναι θεαματικά σε τομείς, όπως:

•    Καλύτερη ισορροπία

• Μεγαλύτερη ευελιξία

•    Αύξηση μυοσκελετικής δύναμης

•    Βελτίωση φυσικής κατάστασης

•    Αύξηση ενέργειας

•    Μείωση πιθανότητας κατάγματος

•    Εξάλειψη πόνων στους συνδέσμους και στις αρθρώσεις

•    Ανάσχεση ή και αντιστροφή της οστεοπόρωσης

•    Μείωση των επιπέδων της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1C) στο αίμα (Διαβήτης Τύπου 2α)

Οι συνεδρίες της OsteoStrong γίνονται μία μόνο φορά την εβδομάδα και δεν διαρκούν περισσότερο από 10 λεπτά συνολικά και στα 4 μηχανήματα. Για την ακρίβεια, ο συνολικός καθαρός χρόνος ώθησης ή έλξης σε κάθε ένα από τα μηχανήματα δεν υπερβαίνει τα 60 δευτερόλεπτα σε εβδομαδιαία βάση.

Η διαδικασία δεν απαιτεί προετοιμασία, δεν είναι επίπονη, δεν προκαλεί ιδρώτα ή κούραση, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ενδυμασία (γίνεται με τα ρούχα της δουλειάς ή της καθημερινότητας), ενώ επιβλέπεται και καθοδηγείται σε όλη τη διάρκειά της από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Η OsteoStrong εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εταιρεία OSTEOFIT A.E.
Η μελέτη και η έρευνα του Δρ. John Jaquish στις βιολογικές επιστήμες ξεκίνησαν την ημέρα που η μητέρα του διαγνώστηκε με οστεοπόρωση. Επηρεασμένος από αυτό το προσωπικό γεγονός, αναζήτησε άμεσα τρόπους και μεθόδους που θα μπορούσαν όχι μόνο να σταματήσουν την περαιτέρω απώλεια της οστικής μάζας, αλλά και να την αυξήσουν. Έτσι δημιούργησε μια συσκευή με βάση τον νόμο της οστεογονικής φόρτισης, φροντίζοντας η λειτουργία της να μην εγκυμονεί κινδύνους τραυματισμού.

Έχοντας βοηθήσει αποτελεσματικά τη μητέρα του να αναστρέψει την οστεοπόρωση, εκπόνησε διδακτορική διατριβή στη Βιοϊατρική Μηχανική στο Πανεπιστήμιο Rushmore, διεξάγοντας επί τέσσερα χρόνια δοκιμές για να εξελίξει και να βελτιώσει τη συσκευή του ώστε να επιτύχει τη βέλτιστη μυοσκελετική διέγερση. Η συσκευή τέθηκε σε παραγωγή και από τότε μέχρι σήμερα έχει τοποθετηθεί σε περισσότερες από 240 κλινικές παγκοσμίως, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τις κλινικές έρευνες και τα δημοσιευμένα δεδομένα, η θεραπεία με αυτήν τη συσκευή οστεογονικής φόρτισης οδηγεί σε αύξηση της οστικής πυκνότητας μέχρι και 14%, τόσο στη σπονδυλική στήλη όσο και στο ισχίο, μετά από ένα έτος θεραπείας με μία συνεδρία την εβδομάδα.

Ο Δρ. Jaquish συνεχίζει να προωθεί την έρευνά του σχετικά με την οστεογονική φόρτιση και να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μιλώντας για τις θετικές επιπτώσεις της. Παράλληλα αναπτύσσει μια σειρά βιοτεχνολογικών συσκευών και προϊόντων με στόχο την προαγωγή της υγείας και ευεξίας ανθρώπων όλων των ηλικιών.

Σήμερα ο Δρ. Jaquish είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου «American Bone Health» καθώς και μέλος της συντακτικής ομάδας των περιοδικών Steroids and Hormonal Science και Diabetes Open. 

Kyle Zagrodzky Βιογραφικό Σημείωμα Ιδρυτής και CEO της εταιρίας OsteoStrong, ο Κάιλ Ζαγκρόντσκι ξεκίνησε με στόχο να βρει έναν τρόπο να βοηθήσει ανθρώπους όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως τρόπου ζωής.

Η OsteoStrong Franchising, LLC. ιδρύθηκε στα τέλη του 2011 και έφερε στον χώρο της υγείας και ευεξίας μια εξ ολοκλήρου νέα αντίληψη για την απόκτηση γερού μυοσκελετικού συστήματος και ισορροπίας μέσα σε 60’’ δευτερόλεπτα, μία φορά την εβδομάδα, χωρίς ιδρώτα και καταπόνηση.

Το σύστημα είναι τόσο αποτελεσματικό και εύκολο, ώστε οι πελάτες όλων των ηλικιών, είτε είναι αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό, είτε υπερήλικες, μένουν το ίδιο ευχαριστημένοι.

Η OsteoStrong είναι σχεδιασμένη για όλες τις ηλικίες και στοχεύει να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο. Δεν είναι τρόπος εκγύμνασης, ούτε δίαιτα, ούτε φαρμακευτική ουσία.

Είναι μια πρωτοποριακή λύση που οδηγεί, απλά και φυσικά, σε αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Πριν από το OsteoStrong, ο Κάιλ είχε ιδρύσει την πρώτη εταιρεία εξειδικευμένου λογισμικού στον τομέα της άθλησης, η οποία παρείχε αποτελεσματικές και προσιτές υπηρεσίες διοίκησης γυμναστηρίων μικρού και μεσαίου μεγέθους, πριν την έκρηξη του internet.

Το πρωτοποριακό λογισμικό του έχει μεταφραστεί σε 19 γλώσσες και βοηθά χιλιάδες επιχειρήσεις σε περισσότερες από 70 χώρες. Σήμερα ο Κάιλ συνεχίζει να ταξιδεύει ανά τον κόσμο μεταφέροντας το μήνυμα και τις δυνατότητες που παρέχει το OsteoStrong.

Στον ελεύθερο χρόνο του, χαίρεται την οικογένειά του που αποτελείται από τη σύζυγό του Μπρέντα και τους 3 γιους του, ηλικίας 9 έως 15 ετών.

Επικοινωνία: ΟΣΤΕΟΦΙΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ Σωρού 3-5, 15125 Μαρούσι Μυρτώ Μαυρολέων, [email protected], 210 6179265

Επικοινωνία: ΟΣΤΕΟΦΙΤ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Σωρού 3-5, 15125 Μαρούσι Μυρτώ Μαυρολέων, [email protected], 210 6179265  Δρ. John Jaquish

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ