Κασκόλ - κουβέρτα: Πως μπορείς να τα φορέσεις - Οι πιο εντυπωσιακοί τρόποι! Βίντεο

Το κασκόλ αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να προστατευτείτε από το κρύο, αλλά και να προσθέσετε υπέροχο στυλ στο ντύσιμο σας.

Αν μάλιστα επιλέξετε ένα κασκόλ κουβέρτα το οποίο είναι μεγάλο σε μέγεθος και πολύ ζεστό, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές διαφορετικές εμφανίσεις. Δένεται με ποικίλους τρόπους γύρω από το λαιμό, ενώ μπορείτε να το ρίξετε απλά πάνω στους ώμους σας.

Τι είναι το κασκόλ κουβέρτα;
Η διαφορά του από το κλασσικό κασκόλ είναι πως το blanket scarf, όπως αλλιώς αποκαλείται, είναι πολύ μεγαλύτερο. Στην ουσία πρόκειται για ένα oversized κασκόλ, το μέγεθος του οποίου είναι συνήθως τέτοιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κουβέρτα.

Λόγω του μεγάλου τετράγωνου σχήματος του, το κασκόλ κουβέρτα είναι πολύ ζεστό και ιδανικό για τις κρύες ημέρες του χρόνου. Πέρα όμως από την ζεστασιά που προσφέρει, προσθέτει υπέροχο στυλ στο καθημερινό ή βραδινό σας ντύσιμο, αναφέρει το beautetinkyriaki.gr.

Γενικότερα τα blanket scarves κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, υφασμάτων και prints. Η πιο δημοφιλής εκδοχή του είναι το καρό, ωστόσο υπάρχουν εξίσου όμορφα μονόχρωμα σχέδια.

Πως να φορέσετε ένα μεγάλο κασκόλ κουβέρτα;

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε ένα blanket scarf. Ο πιο κλασσικός είναι το δέσιμο του γύρω από το λαιμό, το οποίο έχει πολλές εκδοχές. Κάποιες από αυτές θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν.

Επίσης, ένα μεγάλο κασκόλ κουβέρτα μπορεί να φορεθεί ως πόντσο, εσάρπα στους ώμους ή να τυλιχθεί γύρω από το λαιμό καλύπτοντας και το κεφάλι.

Εξίσου όμορφη και πολύ στυλάτη ιδέα είναι και ο συνδυασμός του με μια ζώνη στη μέση. Αυτό το απλό τρικ μπορεί να τονίσει την μέση σας και να την κάνει να δείχνει λεπτότερη. Παράλληλα θα προσθέσει ένα υπέροχο κομψό στυλ στο ντύσιμο σας.

Τρόποι για δέσιμο ενός κασκόλ κουβέρτα:

Ανακαλύψτε βήμα βήμα τους τρόπους για να δέσετε ένα blanket scarf με στυλ, δημιουργώντας χειμωνιάτικα ντυσίματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Πότε μπορείτε να φορέσετε ένα blanket scarf;

Τα κασκόλ κουβέρτα ανάλογα με το σχέδιο τους μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περίσταση. Έχουν την ίδια χρηστικότητα με την πασμίνα ή την εσάρπα, αλλά είναι πιο ζεστά και μεγάλα.

Για τις καθημερινές σας casual εμφανίσεις ιδανικά είναι τα καρό σχέδια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε να φορέσετε με την ίδια ευκολία ένα μονόχρωμο blanket scarf.

Αν όμως πρόκειται για μια πιο βραδινή ή επίσημη εμφάνιση είναι προτιμότερο να επενδύσετε σε ένα μονόχρωμο κασκόλ κουβέρτα, που δείχνει πιο κομψό και καλό.

Από εκεί και πέρα, τα συγκεκριμένα κασκόλ μπορούν να συνδυαστούν όμορφα με κάθε ντύσιμο. Φορέστε τα με τη φόρμα σας, είτε ακόμη και με ένα βραδινό φόρεμα για να απογειώσετε την εικόνα σας.

Το ίδιο εντυπωσιακός είναι και ο συνδυασμός του blanket scarf με ένα γυναικείο κοστούμι. Ανάλογα με την περίσταση μπορείτε να επιλέξετε όποιο κασκόλ κουβέρτα εσείς προτιμάτε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ