Αργυρόπουλος: Το διαζύγιο με πόνεσε πάρα πολύ - Όταν χωρίσαμε με τη Μαρία, έγινα κουρέλι.

Μπακοδήμου-Αργυρόπουλος: "Φεύγαμε από το μαιευτήριο και μου ζητούσε τεστ DNA". 

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου μπορεί να έχουν χωρίσει, αλλά διατηρούν άψογη σχέση και αυτό για χάρη των παιδιών τους, Νικήτα και Άρη! 

Το πρώην ζευγάρι έδωσε πρόσφατα μία κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μίλησαν για όλα και για όλους. Για το παρελθόν, για το παρόν και το μέλλον.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μάλιστα ανέφερε για την εποχή που οι δυο τους χώρισαν: Συγκεκριμένα τόνισε: «Από τη δική μου την πλευρά τα πράγματα ήταν διαφορετικά γιατί το διαζύγιο με πόνεσε πάρα πολύ. Όταν χωρίσαμε με τη Μαρία, έγινα κουρέλι. Ένιωθα ότι απέτυχα ως σύζυγος, ως γονιός, ως οικογενειάρχης. Και σα να μην έφτανε αυτό, έβλεπα τη ζωή μας στα περίπτερα, κάτι που ήταν ενοχλητικό. Η Μαρία δεν αντιλαμβανόταν τι ένιωθα μέσα μου γιατί είμαι πολύ καλός ηθοποιός και υποκρινόμουν ότι όλα είναι καλά. Η Μαρία ήθελε να είναι και ο άντρας της σχέσης. Είναι τόσο δυναμική γυναίκα που ήθελε να είναι αρχηγός της οικογένειας. Εγώ μεγάλωσα στο Χαλάντρι (να το γράψεις με ντ) σε παρακαλώ. Δεν ήμουν η Μαντάμ Σουσού από το Λονδίνο για να μου λέει τι να κάνω. Ήξερα όταν τη γνώρισα ότι είναι αγοροκόριτσο αλλά περίμενα όταν θα παντρευόμασταν θα κρατούσε τον δυναμισμό που έχει στη δουλειά της και όταν γυρνούσε σπίτι θα ερχόταν στην αγκαλιά μου και θα της έλεγα ''εγώ θα σε σώσω''».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ