Ανατροπή στα αίτια θανάτου του 22χρονου Άλεξ, του χορευτή που έλαμψε στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Που στρέφονται οι έρευνες; 

Συνέχεια στο θρίλερ με το θάνατο του 22χρονου Αλεξ, του χορευτή που έλαμψε στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» αλλά έχασε τόσο άδικα της ζωή του.

Σύμφωνα με το onlarissa η χθεσινή ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στη σορό του άτυχου νεαρού, κατέδειξε πως ο θάνατός του επήλθε από «βαριάς μορφής» ηλεκτροπληξία, με τα σημάδια να είναι εμφανή στο σώμα του και κατά πληροφορίες κυρίως στα χέρια του.

Για το λόγο αυτό παραγγέλθηκε νέα αυτοψία στο χώρο του σπιτιού του στη Λάρισα, με στόχο να φανεί με ποιο τρόπο το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε τον Αλέξανδρο και τον οδήγησε στο θάνατο.

 

 

Πηγές ανέφεραν πως όλα καταλήγουν σε ένα ηλεκτρικό καλοριφέρ που χρησιμοποιούσε ο 22χρονος για να ζεσταθεί. Σ’ αυτό συνηγορεί και η στάση του σώματος του στο σημείο, όταν βρέθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο. Μάλιστα, εικάζεται πως ο νεαρός είχε υποστεί την ηλεκτροπληξία από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Την ίδια ώρα, οι γονείς του Αλέξανδρου που διαμένουν μόνιμα στον Προφήτη Ηλία Καρπενησίου, φέρεται να προσανατολίζονται σε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα ρίξουν άπλετο φως στον τρόπο και τα αίτια του θανάτου του.

Υπενθυμίζεται πως η κηδεία του άτυχου νεαρού, έγινε χθες το μεσημέρι, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Καρπενήσι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ