Live στην τηλεόραση σύλληψη του «πατριάρχη» της πιο ανατριχιαστικής οικογένειας της Τουρκίας: Δολοφονίες & βιασμοί

Η πιο φρικιαστική οικογένεια της Τουρκίας... 

Πέντε μέλη μιας οικογένειας στη δυτική Τουρκία έχουν συγκλονίσει με τις βιαιότητες και τις δολοφονίες που έχουν διαπράξει.

Μάλιστα η συγκεκριμένη οικογένεια εμφανίστηκε και σε live τηλεοπτική εκπομπή όπου και έγινε η σύλληψη του πατέρα.

Στις 9 Ιανουαρίου η Αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι της οικογένειας Παλού, στην επαρχία Κοτσαέλι της Δ. Τουρκίας, την ίδια ώρα που αστυνομικοί συνελάμβαναν τον Τουνσέρ Ουσταέλ, της ιδίας οικογένειας, στο στούντιο της εκπομπής της Μούγκε Ανλι, στο ιδιωτικό κανάλι ATV.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα μέλη της οικογένειας στο σπίτι συνελήφθησαν μετά από τρομερούς ισχυρισμούς για πολλαπλές δολοφονίες, απαγωγές, παιδεραστία και βασανιστήρια.

 

 

«Είμαστε αθώοι, δεν έχουμε θάψει κανέναν», είπε η σύζυγος του Ουσταέλ στους δημοσιογράφους, καθώς ο ύποπτος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό κέντρο.

Οπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο Ουσταέλ παντρεύτηκε μία από τις κόρες της οικογένειας Παλού πριν από δέκα χρόνια και πολύ σύντομα προσηλύτισε τα περισσότερα μέλη της στην προσωπική, Ισλαμική του αίρεση. Στη συνέχεια τους υποχρέωσε να δολοφονήσουν τρεις συγγενείς τους, ενώ εκείνος βίαζε συστηματικά τέσσερα παιδιά, μεταξύ των οποίων και τα δικά του.

Ενα απο τα παιδιά κατάφερε να αποδράσει και να πάει στην Αστυνομία, αλλά επεστράφη στην οικογένειά του επειδή όλα τα μέλης διαβεβαίωσαν τις αρχές ότι ο μικρός δεν ήξερε τι έλεγε επειδή «είχε πέσει θύμα απαγωγής από άγνωστους μασκοφόρους».

Τελικά το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε και σύμφωνα με το hurriyetdailynews η αστυνομία ανέλαβε δράση και προχώρησε επιτέλους σε συλλήψεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ