Πήγα στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Νίκου Ζαπατίνα, «Περιμένοντας τη νονά», και γέλασα με την ψυχή μου (Φωτό & Βίντεο)

Πολύ καλή ταινία.

Η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Νίκου Ζαπατίνα, με τίτλο «Περιμένοντας τη νονά», πραγματοποιήθηκε χθες (08/01), στο Cine Opera.

Λευτέρης Ελευθερίου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Ευθύμης Ζησάκης

Έδωσα το «παρών», όπως άλλωστε και πλήθος επωνύμων, και ταξίδεψα στη Νάξο, το νησί στο οποίο διαδραματίζεται η πλοκή χάρη στις πανέμορφες εικόνες του σκηνοθέτη.

Ο κινηματογράφος ODEON Όπερα υποδέχθηκε πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στην αβάντ πρεμιέρ για να απολαύσει την τρυφερή κωμωδία του μετρ του είδους, Νίκου Ζαπατίνα, «Περιμένοντας τη Νονά». Ο γνωστός σκηνοθέτης επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με μια κωμωδία που βασικό της θέμα είναι η φιλία.

Demy, Παναγιώτης Αλεξόπουλος, Τάσος Παπανδρέου

Μαίρη Συνατσάκη, Νίκος Ζαπατίνας, Joel Cederberg

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν και ο παραγωγός της ταινίας Παναγιώτης Αλεξόπουλος καθώς και λαμπερά πρόσωπα από τον χώρο των επιχειρήσεων, της τηλεόρασης και του θεάματος, μεταξύ των οποίων οι Μαίρη Συνατσάκη, Ευθύμης Ζησάκης, Κώστας Αποστολάκης, Έλενα Τσαγκρινού, Ταμίλα Κουλίεβα, Βασιλική Τρουφάκου, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Γλυκερία Παπαδοπούλου, Αγοραστή Αρβανίτη (σύζυγος του Θανάση Τσαλταμπάση), Τατιάνα Καλατζή (σύζυγος Λευτέρη Ελευθερίου), Γιάννης Μποσταντζόγλου, Στέλιος Πέτσος, Dee Vibes, OGE, Νικόλ Ζαπατίνα, Γιώργος Χατζηνάσιος, Μαρία Χατζηνάσιου, Κλέλια Χαρίση,   και πολλοί άλλοι. 

Η πιο κρύα νύχτα του φετινού χειμώνα ζέστανε από το θερμό χειροκρότημα του κόσμου και το άφθονο γέλιο που γέμισε την κινηματογραφική αίθουσα. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα λαμπερό πάρτι στο πρόσφατα ανακαινισμένο φουαγιέ του κινηματογράφου, με soundtrack φυσικά το νέο τραγούδι της Demy «Έλα» που ντύνει μουσικά την ταινία.

Demy, Κατερίνα Παπουτσάκη

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν μοναδικές γεύσεις και άφθονο κρασί από το ξεχωριστό catering Street & Lounge by Βασίλης Ακρίβος. 

Demy & Demy Fan Club 

Παναγιώτης Πιλαφάς, Κατερίνα Παπουτσάκη

Οι ερμηνείες του Θανάση Τσαλταμπάση, του Λευτέρη Ελευθερίου, της Demy, του Joel Ceredberg, της Κατερίνας Παπουτσάκη και της Νατάσας Τσακαρισιάνου ήταν εξαιρετικές και με έκαναν να γελάσω αβίαστα με την ψυχή μου.

Υπόθεση: Ο Ηρακλής και ο Αγησίλαος, δύο επιστήθιοι φίλοι, εγκαταλείπουν την Αθήνα και ξεκινούν για τη Νάξο όταν μαθαίνουν ότι η πολυαγαπημένη νονά του Ηρακλή… μετράει ώρες. Ταυτόχρονα, η Φαίδρα που ζει μόνιμα στη Γερμανία ετοιμάζεται να περάσει το πρώτο καλοκαίρι της στην πατρίδα κι έτσι καταφθάνει στο νησί παρά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας της Ερμιόνης. Η συνάντηση όλων στο νησί θα γίνει αφορμή για μια σειρά από απίστευτες καταστάσεις ζωής… και θανάτου, σε μια αισιόδοξη και τρυφερή κωμωδία με απροσδόκητο φινάλε.

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Demy

Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 17 Ιανουαρίου και διατίθεται από την Odeon.

Το soundtrack της ταινίας, με τίτλο «Έλα», ερμηνεύει η Demy σε μουσική Σταύρος Τσουμάνη και Arcade, με τους τελευταίους να έχουν γράψει και τους στίχους σε συνεργασία με τη Ρόμυ Παπαδέα. Η σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ ανήκει στον Γιάννη Μιχελόπουλο και το τραγούδι κυκλοφορεί από την Panik Records.

Αγοραστή Αρβανίτη, Θανάσης Τσαλταμπάσης

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν μοναδικές γεύσεις και άφθονο κρασί από το ξεχωριστό catering Street & Lounge by Βασίλης Ακρίβος.

To κατάμεστο ανακαινισμένο φουαγιέ του ODEON Όπερα

Λίγα λόγια για την Odeon

Η Odeon δραστηριοποιείται στον τομέα της οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας, εστιάζοντας με πάθος και αφοσίωση σε ό, τι αφορά στον κινηματογράφο. Όραμά της είναι να ψυχαγωγεί, να ενθουσιάζει και να συγκινεί το ελληνικό κοινό, προσφέροντας μια απόλυτα ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία.

Γιάννης Μποστατζόγλου, Στέλιος Πέτσος,  Θανάσης Τσαλταμπάσης, Κώστας Αποστολάκης

Ο όμιλος εταιρειών Odeon αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς κινηματογραφικής ψυχαγωγίας, από τη διανομή και τις παραγωγές ταινιών, μέχρι τους σύγχρονους πολυκινηματογράφους και την οικιακή ψυχαγωγία (home entertainment), έχοντας συνδέσει άρρηκτα το όνομα της με τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές δημιουργίες και καινοτομίες των τελευταίων δεκαετιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ