Made in Greece η KEM & ο Γιώργος Μιχαηλίδης: Σαν άλλος Lοuis Vuitton δημιουργεί υπέροχες δερμάτινες τσάντες & αξεσουάρ – Πουλά σε Ελλάδα, Ευρώπη & Η.Π.Α.

Η ιστορία της ξεκινά δεκαετίες πίσω, το 1985, τότε που ο Γεώργιος Μιχαηλίδης αποφάσισε να χτίσει μία εταιρεία που να επικεντρώνεται στα γυναικεία αξεσουάρ.

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Η ίδια η εταιρεία ΚΕΜ και ο ιδρυτής της έχουν ωριμάσει, έχουν βρει τα στοιχεία εκείνα που τους ωθούν βήματα μπροστά και τα τηρούν σχεδόν ευλαβικά.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η εταιρεία αυτή την στιγμή διαθέτει περισσότερα από 300 σημεία πώλησης με επιτυχημένη πορεία σε Ελλάδα, Κύπρο, άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και Ν. Υόρκη, Μαϊάμι και Φλόριντα.

O Γεώργιος Μιχαηλίδης τελείωσε το Οικονομικό Λύκειο της Καλλιθέας και μετά στράφηκε στη λογιστική την οποία ποτέ δεν εγκατέλειψε. Έπειτα σπούδασε χημικός μηχανικός. Ο πατέρας του διέθετε κατάστημα με τσάντες, επομένως η τεχνογνωσία προϋπήρχε κι έτσι συνέχισε και ο ίδιος την ενασχόληση με τις τσάντες. Ο κ. Μιχαηλίδης άνοιξε αρχικά βιοτεχνία χονδρικής – λιανικής και στα μέσα του '80 δημιούργησε την ΚΕΜ.

Η πρωτοτυπία στα σχέδια και η αδιαπραγμάτευτη προσήλωση στην ποιότητα την κατέστησαν καθοριστικό φορέα στη διαμόρφωση και την εξέλιξη του κλάδου των δερματίνων ειδών στην ελληνική αγορά.

Η ΚΕΜ αναπτύσσεται μέσα από τους ανθρώπους της. Απασχολεί πάνω από 150 άτομα και διατηρεί αυτόνομες, ιδιόκτητες παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ΚΕΜ αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων που πουλάει προϊόντα στην ελληνική αγορά, αγγίζοντας τα 400.000 κομμάτια το χρόνο. Για την ακρίβεια το δίκτυο των καταστημάτων της περιλαμβάνει 50 καταστήματα ΚΕΜ σε καίρια σημεία της ελληνικής αγοράς. Στηρίζει την ποιότητα των χειροποίητων δερματίνων ειδών της στη μακρά παράδοση και πολυετή εμπειρία των Ελλήνων τεχνιτών που απασχολεί στις εγκαταστάσεις της.

Σήμερα, μετά από 30 χρόνια συνεχούς εξάπλωσης, έχοντας κατακτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, η KEM συνεχίζει να πρωτοπορεί επεκτείνοντας το πεδίο των δραστηριοτήτων της σε νέες κατηγορίες προϊόντων.

Η χειμερινή συλλογή 2018-2019 περιλαμβάνει μία πλούσια σειρά από τσάντες για κάθε περίσταση, τόσο για τη γυναίκα όσο και για τον άνδρα. Υπέροχα backpacks σε πολλά σχέδια, σχήματα και μεγέθη, κλασικές τσάντες ώμου που είναι must κομμάτια στη ντουλάπα μίας γυναίκας, τσάντες χειρός χρήσιμες για τις απογευματινές μας βόλτες ή και για μια βραδινή έξοδο, αλλά και στυλάτα σακίδια για μια εκδρομή το σαββατοκύριακο ή για το γυμναστήριο.

Οι τσάντες βγαίνουν σε διάφορα σχέδια, ενώ υπάρχουν πλούσιοι χρωματικοί συνδυασμοί που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες. Είναι ευκολοσυνδύαστες και προσθέτουν στυλ και άποψη στα outfits που επιλέγουμε.

Η ΚΕΜ εξειδικεύεται και στο αξεσουάρ με υπέροχα γυναικεία και ανδρικά πορτοφόλια, αλλά και στο παπούτσι με μοναδικά σχέδια σε γυναικείες μπότες, μποτάκια, γόβες και sneakers - Δείτε όλη τη συνέχεια στο Made in Greece.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ