Ζώδια: Τα άστρα επιτάσσουν ψυχραιμία και ηρεμία - Το τετράγωνο Ερμή-Άρη προκαλεί εντάσεις

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Εντάσεις, τεταμένο κλίμα, καβγάδες και λάθος παρορμητικά λόγια ή λάθη σε μετακινήσεις κρύβει το σημερινό (08/01) τετράγωνο Ερμή-Άρη.

Προσεκτικοί και ψύχραιμοι οφείλουν να είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Μη βιάζεστε να γράψετε τον επίλογο, αλλά αφήστε τον καιρό να δείξει τις πραγματικές προθέσεις των συνεργατών σας. Μη στηριχθείτε σε αυθόρμητες πράξεις, γιατί άλλα θα περιμένετε και άλλα θα διαπιστώσετε.

Ταύρος: Αναβαθμίστε τη σχέση σας προκαλώντας μια ανοιχτή συζήτηση με το σύντροφό σας που θα περιλαμβάνει πολλές αλήθειες. Αφήστε τους τύπους όταν μιλάτε μαζί και δείτε την ουσία για να προχωρήσει η σχέση σας πιο εύκολα.

Δίδυμοι: Μπορείτε να περιορίσετε την υπερένταση και το άγχος με θετικές σκέψεις. Για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας, τολμήστε να αλλάξετε στρατηγική, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

Καρκίνος: Εάν είστε έτοιμοι να πληρώσετε το κόστος μιας απαγορευμένης αγάπης, προχωρήστε. Όταν αυτά που ζητάτε δεν καταλήγουν εκεί που θέλετε, δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο.

Λέων: Η εφαρμογή των συμβουλών σας σε μια συζήτηση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα δώσει λύσεις. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο επιφυλακτικοί και περισσότερο φιλικοί με νέους συνεργάτες.

Παρθένος: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί και μη ρισκάρετε χωρίς να είστε σίγουροι. Οι απαιτήσεις των γύρων σας δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά θα νιώσουν καλύτερα αν σταματήσετε να τους κριτικάρετε.

Ζυγός: Για να στεφθείτε νικητές θα πρέπει να δίνετε αξιοπρεπή αγώνα και να τηρείτε τους κανόνες του παιχνιδιού. Συνεχίστε να εργάζεστε με την ίδια ταχύτητα για την επίτευξη των σχεδίων σας και μην απογοητεύεστε.

Σκορπιός: Εκμυστηρευτείτε αυτά που νιώθετε, γιατί και ο σύντροφός σας βρίσκεται σε μια περίοδο που χρειάζεται υποστήριξη και ασφάλεια.

Τοξότης: Εάν επανεκτιμήσετε τις θετικές επιρροές θα είστε πιο ικανοποιημένοι. Μην τάξετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε καθώς έτσι θα απογοητεύσετε τους γύρω σας.

Αιγόκερως: Μέσα από ένα κλίμα αντιδράσεων μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνίες καλύτερες από αυτές που προσδοκούσατε. Να είστε ελαστικοί, καθώς προσωπικές δεσμεύσεις θα σας εγκλωβίζουν.

Υδροχόος: Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα παίξουν  σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας και μην επιτρέψετε άτομα να επεμβαίνουν στη ζωή σας.

Ιχθείς: Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τους δικούς σας ανθρώπους, όταν οι ίδιοι παραμένετε αμετακίνητοι στα πάντα. Αποφύγετε να προκαλέσετε τους γύρω σας, για να μη γίνουν δύσπιστοι μαζί σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ