Εκατομμυριούχος προσφέρει μεγάλο χρηματικό ποσό για να βρει τον βιολογικό πατέρα των 3 παιδιών του - Ανακάλυψε ότι δεν ήταν δικά του

H ζωή του άλλαξε για πάντα! 

Η ζωή του 55χρονου Richard Mason άλλαξε οριστικά το 2016 όταν από ένα νοσοκομείο στο Λίβερπουλ του είπαν ότι ήταν στείρος.

Ο εκατομμυριούχος άνδρας συνιδρυτής της MoneySupermarket.com προσπαθούσε για ένα μωρό με τη νέα του σύζυγο, Emma Jones, παρόλα αυτά η γυναίκα δεν μπορούσε να συλλάβει. Τότε ήταν που άρχισε να ανησυχεί. Και αυτό γιατί με την προηγούμενη σύζυγό του, Κέιτ είχαν 3 αγόρια τα οποία και μεγάλωσε ο ίδιος και πίστευε πως ήταν βιολογικά του παιδιά. 

Από τότε ξεκίνησε να ψάχνει τον βιολογικό πατέρα των παιδιών που μέχρι τότε πίστευε πως ήταν δικά του. Μάλιστα προσφέρει και το ποσό των 5 χιλιάδων λιρών για να βρεθεί ο πατέρας. Ο ίδιος σύμφωνα με την Daily Mail από τότε που έμαθε πως δεν μπορεί να αποκτήσει παιδιά θεώρησε ολόκληρη την ζωή του ένα μεγάλο ψέμα.

Μάλιστα θέλησε να εκδικηθεί και την γυναίκα του αφού όταν χώρισαν η ίδια διεκδίκησε το ποσό των 4 δις. Να σημειωθεί πως τα νέα ήταν σοκαριστικά για εκείνον και προσπάθησε να αυτοκτονήσει, ενώ πλέον σκέφτεται να γράψει και βιβλίο.

Με τους γιους του ηλικίας 23 και 19 ετών δεν έχει καμία σχέση, αλλά πρόσφατα ο μεγαλύτερος του έστειλε μήνυμα λέγοντας του πως πάντα θα είναι πατέρας του, αφού αυτός τον μεγάλωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ