Γυναίκα που ήταν σε κώμα για 14 χρόνια, γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι - Τι εξετάζουν οι Αρχές (Βίντεο)

Το περιστατικό εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη φροντίδα που λαμβάνουν οι ασθενείς στο εν λόγω κέντρο φροντίδας ασθενών.

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η γέννηση ενός υγιέστατου μωρού που ήρθε στον κόσμο, στις 29/12, από μία γυναίκα που βρισκόταν σε κώμα εδώ και 14 χρόνια!

αρχές στην Αριζόνα έχουν αρχίσει έρευνα για σεξουαλική κακοποίηση, καθώς προσπαθούν να διαπιστώσουν τον τρόπο με τον οποίο έμεινε έγκυος η γυναίκα αλλά και το ποιος είναι ο πατέρας του μωρού.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο θεραπευτικό κέντρο Hacienda HealthCare αφού προκλήθηκε εγκεφαλική βλάβη όταν κινδύνεψε να πνιγεί, σύμφωνα με το reuters.com.

Η εκπρόσωπος του θεραπευτικού κέντρου, Νάνσι Σάλμον, τόνισε: «Το Κέντρο Περίθαλψης Hacienda λειτουργεί περισσότερα από 50 χρόνια και έχει εξαιρετική φήμη παρέχοντας υψηλής ποιότητας εξειδικευμένη φροντίδα στους ασθενείς μας. Ως πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε την κατάσταση κανενός ασθενή λόγω των νόμων περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Επιπλέον, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τυχόν διεξαγόμενες έρευνες. Μπορούμε να πούμε, όμως, ότι η υγεία και η ασφάλεια των ασθενών και των πελατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και ότι συνεργαζόμαστε πάντα, όταν μας ζητηθεί, με οποιαδήποτε υπηρεσία, με διαφανή τρόπο».

Το περιστατικό εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη φροντίδα που λαμβάνουν οι ασθενείς στο εν λόγω κέντρο φροντίδας ασθενών.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής ιατρικής δεοντολογίας στο Weill Cornell Medicine, Τζόζεφ Φινς, το πιο ανησυχητικό από όλα είναι το γεγονός ότι ένας ασθενής που βρίσκεται σε ιατρικό κέντρο μένει έγκυος και δεν το καταλαβαίνει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ