Baba Au Rum: Φίνα αποστάγματα, κοκτέιλ με φρέσκα βότανα σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Αν είστε λάτρης των καλών κοκτέιλ και των χειροποίητων οινοπνευματωδών ποτών από όλο τον κόσμο τότε το Baba Au Rum είναι το σωστό μέρος για εσάς.

Το μυστικό της επιτυχίας έγκειται στο συνδυασμό φίνων αποσταγμάτων από όλον τον κόσμο που εισάγονται απευθείας από τους ανθρώπους τους, με τα φρέσκα βότανα από τοπικούς βιολογικούς παραγωγούς και μπαχάρια που έφερε ο ιδιοκτήτης και εμπνευστής του Baba Au Rum, Θάνος Προυναρούς και η ομάδα του από τα ταξίδια της εντός κι εκτός της χώρας.

Ανακάλυψαν την ιστορία του κοκτέιλ που ξεκίνησε στις αρχές του 19ου αιώνα. Δημιούργησαν τη δική τους ιστορία κι εμπνευσμένοι από τα πρωτοποριακά κινήματα του Avant Garde και του Φουτουρισμού σήμερα τη μοιράζονται μαζί μας.

Το Baba Au Rum άνοιξε το Μάρτιο του 2009 στην καρδιά της Αθήνας και γρήγορα κατάφερε να κατακτήσει τη θέση ως ένα από τα 50 καλύτερα μπαρ στον κόσμο, στο London Cocktail Week.

Η συλλογή σε ρούμια είναι αξιοζήλευτη σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η συνεχής ανανέωση και οι σπάνιες ετικέτες μαζί με τις πρωτοποριακές προτάσεις του expert Θάνου Προυναρούς, συνδυάζουν έξοχα τις νέες τεχνικές με τα αξεπέραστα classics.

Εκτός από τις επιλογές στο μενού εντύπωση δημιουργεί και η ρετρό ατμόσφαιρα του μπαρ, που το κατατάσσει στα καλύτερα του κόσμου - Δείτε όλη τη συνέχεια στο Made in Greece. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ