Βασίλισσα του στυλ! Υπέροχη η Κέιτ Μίντλετον με total blue outfit στην εκκλησία σήμερα (φώτο)

Παρακολούθησε την Θεία λειτουργία με τον σύζυγο της Ουίλιαμ και τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι γνωστή για τις φινετσάτες και κομψές εμφανίσεις της. Η Κέιτ Μίντλετον που ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 37α  γενέθλια της την Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου, εμφανίστηκε σήμερα στην εκκλησία της Μαρίας Μαγδαληνής του Sandringham με το αγαπημένο της τόταλ blue outfit που τόσο πολύ είχε φορέσει στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στον πρίγκιπα Λούις.

Η Κέιτ επέλεξε συνόδευσε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στη λειτουργία φορώντας ένα υπέροχο μπλε ρουά παλτό της Catherine Walker , το οποίο συνδύασε με ασορτί στέκα στα μαλλιά της και σκούρες μπλε σουέντ γόβες.

Κάτω από το παλτό, φόρεσε ένα σκούρο μπλε πουά φόρεμα. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επέλεξε για την περίσταση ένα σκούρο μακρύ παλτό , μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και γραβάτα. Συνόδευσε την λαμπερή σύζυγο του στην λειτουργία στην οποία έφτασαν με τα πόδια.

Είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι εμφανίζεται δημόσια μετά την λειτουργία των Χριστουγέννων την οποία παρακολούθησαν μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν, οι οποίοι σήμερα απουσίαζαν.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έφτασε στην εκκλησία με κομψό  μπεζ καμηλό παλτό και ασορτί καπέλο. Σε τέτοιες περιστάσεις παραδοσιακά συνοδεύεται από τον Δούκα του Εδιμβούργου, όμως σήμερα ο σύζυγος της , πρίγκιπας Φίλιππος απουσίαζε επίσης από την λειτουργία.

Ο Φίλιππος, 97 ετών, ο οποίος έχει αποσυρθεί επισήμως από βασιλικά καθήκοντα, δεν έχει εμφανιστεί δημόσια  από τότε που φωτογραφήθηκε στο πάρτι πριν από τα Χριστούγεννα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ στις 19 Δεκεμβρίου.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει τη απουσία του Φίλιππου στην εκκλησία, αν και οι πηγές του Βασιλείου επέμειναν ότι δεν υπάρχουν «ιδιαίτερες ανησυχίες για την υγεία του» σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ που άφησε τα παδιά του Τζόρτζ, Σάρλοτ και Λούις στο σπίτι στο Sandringham , έφτασε στην εκκλησία χαμογελαστός και ευδιάθετος και απαντούσε στις ερωτήσεις που του έκανε το συγκεντρωμένο πλήθος.

Η σύζυγος του Κέιτ επίσης χαμογελούσε συνέχεια και ευχόταν στον κόσμο "Καλή χρονιά". Μάλιστα δέχθηκε με πολύ χαρά ένα μπουκέτο λουλούδια που της πρόσφερε κάποιος.

Η Κέιτ θα γιορτάσει τα γενέθλια της χωρίς τον σύζυγο της. Ο Ουίλιαμ θα απουσιάζει το μεγαλύτερο μέρος της συγκεκριμένης μέρας λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, καθώς προγραμμάτισε να βρεθεί σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αφού ανεξάρτητα από τα γενέθλια, ονομαστικές εορτές και άλλες γιορτές πρέπει να πραγματοποιούν τις προγραμματισμένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ