Τα Θεοφάνεια των πολιτικών: Που παρακολούθησαν τον Αγιασμό των υδάτων Κυριάκος Μητσοτάκης -Κώστας Μπακογιάννης - Άδωνις Γεωργιάδης (φώτο-βίντεο)

Τα εορταστικά μηνύματα και οι ευχές

Στη Ραφήνα παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό των Θεοφανείων και τον Αγιασμό των Υδάτων ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος σε δήλωσή του χαρακτήρισε λαμπρή τη σημερινή μέρα για την Ορθοδοξία και μια μέρα γεμάτη σημαντικούς συμβολισμούς.

 Με ένα μήνυμα γεμάτο αισιοδόξια ευχήθηκε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας στους Έλληνες:"Σήμερα είναι μια λαμπρή μέρα για την Ορθοδοξία μας, μια μέρα φώτισης, ελπίδας και χαράς. Το 2019 θα είναι η φωτεινή χρονιά της αναγέννησης της πατρίδας μας. Το πιστεύω γιατί έχω εμπιστοσύνη στους Έλληνες. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους"!, έγραψε στον προσωπικό του λογιαριασμό στο Instagram.

Με τσουχτερό κρύο από τα γύρω χιονισμένα βουνά, στην παραλία της Χαλκίδας γιόρτασε τα Θεοφάνεια ο Κώστας Μπακογιάννης. 

"Με το φως τα βλέπεις όλα διαφορετικά, ξεκάθαρα. Αποστασιοποιείσαι από το μικρό, το λίγο και βλέπεις την ουσία, την αλήθεια που σήμερα λείπουν.Καλή φώτιση σε όλους μας", ήταν το μήνυμα που έστειλε για την μεγάλη γιορτή των Θεοφανείων ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στους Έλληνες.

Στον Πειραία βρέθηκε για την εορτή των Θεοφανείων ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα στην εορτή των Αγίων Θεοφανείων στον Πειραιά. Χρόνια Πολλά σε όλους

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άδωνις Γεωργιάδης (@adonis_georgiadis) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ