Made in Greece o «Γαϊδαράκος»: 100% φυσικά μέλια & αλείμματα με ξηρούς καρπούς από τον Μαραθώνα σε Ευρώπη, Η.Π.Α., Σιγκαπούρη

Παραγωγή 100% φυσικών τροφίμων, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά και κυρίως βασισμένα στα ελληνικά μελισσοκομικά προϊόντα.

Η ιδέα της παραγωγής 100% φυσικών τροφίμων, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά και κυρίως βασισμένα στα ελληνικά μελισσοκομικά προϊόντα ήταν για την Αγγελική Παπαράδη, τεχνολόγο γεωπόνο βιολογικής γεωργίας με μεταπτυχιακό στην ασφάλεια τροφίμων και τον σύζυγό της Μιχάλη Ξυλούρη, ηλεκτρονικό μηχανικό, ήταν μία πηγαία ανάγκη για αγνά ελληνικά προϊόντα.

Κάπως έτσι, ο «Γαϊδαράκος» ξεκίνησε το ταξίδι του το 2014 στην περιοχή του ιστορικού Μαραθώνα, περίπου 35 χλμ βορειοανατολικά της Αθήνας. Πλέον ο Γαϊδαράκος είναι μιας μικρής κλίμακας οικογενειακή επιχείρηση με ένα σύγχρονο εργαστήριο παραγωγής τροφίμων.

Τα προϊόντα που παράγουν είναι αλείμματα με μέλι αποκλειστικά από τα Δωδεκάνησα και ξηρούς καρπούς και βασίζονται σε πρώτες ύλες από αξιόπιστους παραγωγούς που αναζήτησαν με υπομονή σε ολόκληρη την Ελλάδα. Επίσης, ο «Γαϊδαράκος» διαθέτει μία σειρά από εξαιρετικά μέλια με αιθέρια έλαια, όπως με μέντα, με ευκάλυπτο, με λεμόνι κ.α., μούσλι με γύρη, σνακ ξηρών καρπών και ταχίνι σε διάφορες παραλλαγές, όπως μέλι με ταχίνι και κακάο.

Παράλληλα η επιμονή στην υψηλή ποιότητα και στην εφαρμογή μεθόδων παραγωγής φιλικών προς το περιβάλλον έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή τροφίμων υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας που έχουν ήδη βρει το δρόμο τους στις αγορές του εξωτερικού (Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, ΗΠΑ, Σιγκαπούρη).

Ο «Γαϊδαράκος» παρά τα μακρινά του ταξίδια, συνεχίζει με την ίδια επιμονή και υπομονή να παράγει 100% ελληνικά φυσικά προϊόντα, για όλη την οικογένεια - Δείτε όλη τη συνέχεια στο Made in Greece.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ