Vintage Pic: Η Γκρέις Κέλι σε ένα μοναδικό πορτραίτο με τη γατούλα της (φώτο)

Η ωραία φωτογραφία είναι μία από αυτές που τράβηξε ο διάσημος φωτογράφος Robert Vose για το περιοδικό Look, για το promo της ταινίας "To catch a thief". 

Είναι μια αληθινή σταρ με αιώνια λάμψη και μία από τις ωραιότερες γυναίκες της μεγάλης οθόνης. Η πανέμορφη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Γκρέις Κέλι, σύζυγος του Πρίγκιπα του Μονακό, Ρενιέ, έγραψε ιστορία με τις ερμηνείες της στις ταινίες που πρωταγωνίστησε αλλά και με το στυλ της.

Για πολλούς είναι διαχρονικό σύμβολο φινέτσας και θυληκότητας και οι εμφανίσεις της θεωρούνται "μάθημα μόδας". Μία από τις πιο γνωστές ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε η Γκρέις Κέλι είναι "Το κυνήγι του κλέφτη" ( To catch a thief).

Το ρομαντικό θρίλερ παραγωγής 1955, σε σκηνοθεσία Άλφρεντ Χίτσκοκ, έλαβε τρεις υποψηφιότητες για βραβείο όσκαρ, και κέρδισε το όσκαρ φωτογραφίας σε έγχρωμη ταινία. 

Η ταινία ήταν η τελευταία ταινία που η Γκρέις Κέλι γύρισε για λογαριασμό του Χίτσκοκ, καθώς η ηθοποιός παντρεύτηκε τον πρίγκηπα Ρενιέ του Μονακό. Χρόνια αργότερα ο Χίτσκοκ προσπάθησε να αναθέσει στην Πριγκίπισσα Γκρέις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Μάρνι (Marnie, 1964), αλλά η Κέλι αναγκάστηκε να αρνηθεί καθώς οι πολίτες του Μονακό αντέδρασαν αρνητικά στην ιδέα του να συμμετάσχει σε άλλη ταινία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grace Kelly photographed by Robert Vose on the set of To Catch a Thief (1955)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Old Hollywood Blondes (@oldhollywoodblondes) στις

Ο διάσημος φωτογράφος Robert  Vose, αποθανάτισε την Γκρέις Κέλι σε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο με την γατούλα της . Η ωραία φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, το Old Hollywood Blondies, είναι μία από αυτές που τράβηξε ο Vose για το περιοδικό Look, για το promo της ταινίας. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ