Η πρώην του γαμπρού εμφανίστηκε στον γάμο του και κατέστρεψε την τούρτα! (Φωτό)

Γλυκιά... εκδίκηση!

Μία γυναίκα πήρε την εκδίκησή της από έναν άνδρα που αγάπησε κι εκείνος παντρευόταν άλλη.

Πήγε, λοιπόν, στον γάμο του κι αποφάσισε να του καταστρέψει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.

Σύμφωνα με το boredpanda.com, η... πρώην τα έκανε όλα ρημαδιό και κατέστρεψε τη γαμήλια τούρτα.

Το περιστατικό δημοσιοποιήθηκε από έναν ιδιοκτήτη καταστήματος ντόνατ, στον οποίο ανέτρεξε η σύμβουλος γάμου για να σώσει ό,τι σωζόταν.

Ο επιχειρηματίας δήλωσε: «Είναι αργά και θέλουμε άλλη μία ώρα για να κλείσουμε. Δέχομαι ένα τηλεφώνημα από μία γυναίκα που λέει πως είναι σύμβουλος γάμου. Μου λέει πως γνωρίζει οτι μάλλον κλείνουμε σε λίγο και με παρακαλεί να της δώσω λίγα λεπτά από το χρόνο μου για να αγοράσει όσα ντόνατς έχουμε στο μαγαζί. Μου είπε οτι η γαμήλια τούρτα καταστράφηκε και οτι η νύφη λατρεύει τα ντόνατς μας από παιδί και θέλει να βάλουμε στην θέση της».

Ο ίδιος, μάλιστα, προσθέτει: «Ο γαμπρός προφανώς είχε μία ψυχοπαθή πρώην γυναίκα που τους παρακολουθούσε και έμαθε για τον γάμο. Τρελάθηκε που ξαναπαντρευόταν. Μπήκε μέσα στον χώρο, άρπαξε την τούρτα και την πέταξε στους νεόνυμφους. Στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει, να αρπάζει τα μπουκάλια με το κρασί και να τα πετάει στο έδαφος. Όλοι ήταν σοκαρισμένοι μέχρι οι φίλοι του γαμπρού να την περιορίσουν και να φωνάξουν την αστυνομία που την συνέλαβε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ