Θεσσαλονίκη: 14χρονος έπεσε στον φωταγωγό πολυκατοικίας - Ήθελε να δει τα πυροτεχνήματα για την αλλαγή του χρόνου

Τι λένε όσοι γνώριζαν τον ανήλικο.

Τραγωδία σημειώθηκε τα πρώτα λεπτά του 2019 σε πολυκατοικία της οδού Ζάκκα, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όταν 14χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από πτώση σε φωταγωγό.

Ο άτυχος ανήλικος είχε ανέβει στην ταράτσα της τετραόροφης πολυκατοικίας, στην οποία διέμενε, για να παρακολουθήσει τη ρίψη πυροτεχνημάτων κατά την αλλαγή του χρόνου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πάτησε σε γυάλινη επιφάνεια, η οποία υποχώρησε και έπεσε στον φωταγωγό.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο ζήτησαν τη συνδρομή κλιμακίου της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση του ανήλικου. Δυστυχώς ο 14χρονος είχε υποκύψει στα τραύματά του.

Το χρυσό παιδί με το χαμόγελο στα χείλη

Όσοι γνώριζαν τον 14χρονο μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν: «Ήταν ένα χρυσό παιδί. Πάντα πρόθυμο να βοηθήσει τους άλλους. Ποτέ δεν δημιουργούσε προβλήματα. Χαμογελούσε συνέχεια και ήταν γεμάτος ζωντάνια» δήλωσε στο thestival.gr στέλεχος της κατασκήνωσης, στην οποία πήγαινε ο ανήλικος τα καλοκαίρια.

Η τελευταία ανάρτηση στο Instagram

«Η ζωή είναι μια περιπέτεια». Αυτή ήταν η φράση που συνόδευε την selfie του 14χρονου στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στο Instagram πριν από λίγες ημέρες. Είχε επισκεφθεί τα Μετέωρα και φαινόταν εντυπωσιασμένος από το μαγευτικό τοπίο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ