Αντώνης Ρέμος: "Όταν γνώρισα την Υβόννη περνούσα την πιο δύσκολη φάση της ζωής μου - Θέλω και δεύτερο παιδί"

"Αυτό που λένε μερικοί, ότι όταν γνωρίζεις μια γυναίκα, αμέσως καταλαβαίνεις αν θα είναι η γυναίκα της ζωής σου ή η μητέρα των παιδιών σου, είναι μεγάλο ψέμα"

Ο λαμπερός γάμος του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ, ήταν το δίχως άλλο το νούμερο ένα κοσμικό γεγονός της χρονιάς που πέρασε. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ένωσε τη ζωή του με την εκλεκτή της καρδιάς του, σε ένα γάμο που θα ζήλευαν και σταρ του Χόλιγουντ και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η όμορφη κόρη τους Ελένη, που ήρθε στον κόσμο το 2015, είναι το πιο πολύτιμο και αγαπημένο δώρο που τους έκανε η ζωή. Μιλώντας στον Μαρίνο Βυθούλκα και στο περιοδικό People, ο Αντώνης Ρέμος, αποκάλυψε ότι όταν γνώρισε την Υβόννη, περνούσε την πιο άσχημη περίοδο της ζωής του.

Ήταν η χρονική περίοδος που  έβγαινε από το πρόβλημα που λεγόταν «Ηρακλής», και όπως λέει ο ίδιος ήταν μόνος με τα θηρία - εφιάλτες που έπρεπε να αντιμετωπίσει καθημερινά. Όταν γνώρισε τυχαία την Υβόννη στο "Ακρωτήρι", με το ελεύθερο πνεύμα της και τον αισιόδοξο τρόπο που αντιμετώπιζε τη ζωή, τον έκανε να δει τα πράγματα διαφορετικά. 

Θέλανε κι οι δύο απλά  να περνάνε ωραία και από τότε περνάνε ωραία τα τελευταία εννέα χρόνια, όπως λέει ο Αντώνης Ρέμος, που δεν κρύβει ότι θα ήθελε πολύ να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας.

Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής είπε:

Έπεσε και αυτό το κάστρο, αλλά ηθελημένα. Τίποτα δεν έγινε τυχαία, ούτε η εγκυμοσύνη της Υβόννης προέκυψε. Όλα ήρθαν συνειδητά και με θέληση.

Ήμουν σε μια φάση της ζωής μου που ήθελα να γίνω πατέρας. Δόξα τω Θεώ, το καταφέραμε και μακάρι να κάνουμε κι άλλο παιδάκι. Βέβαια αυτό που λένε μερικοί, ότι όταν γνωρίζεις μια γυναίκα, αμέσως καταλαβαίνεις αν θα είναι η γυναίκα της ζωής σου ή η μητέρα των παιδιών σου, είναι μεγάλο ψέμα.

Στη δική μου περίπτωση, τώρα, γνώρισα την Υβόννη στην πιο δύσκολη φάση της ζωής μου. Τότε έβγαινα από το πρόβλημα που λεγόταν «Ηρακλής» και ήμουν στο καναβάτσο. Εγώ και τα θηρία-εφιάλτες που έπρεπε να αντιμετωπίσω καθημερινά:

Προσωποκρατήσεις, εκδιώξεις και δικαστήρια. Ξαφνικά λοιπόν, ύστερα από προτροπή ενός φίλου, ένα βράδυ του 2010 βγήκαμε για ποτό στο Ακρωτήρι στο Ελληνικό, χωρίς να έχω καμία απολύτως διάθεση.

Στην παρέα μας ήταν και η Υβόννη με μια φίλη της. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνωριζόμασταν. Η Υβόννη είναι Δίδυμος και ελεύθερο πνεύμα. Αμέσως μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετώπιζε τη ζωή και ξεκινήσαμε να βγαίνουμε.

Θέλαμε απλά να περάσουμε το χρόνο μας ωραία. Ε, τελικά το χρόνο μας τον περνάμε ωραία σχεδόν εννέα χρόνια! Αν μου έλεγες τότε πως τα πράγματα θα είχαν αυτή την εξέλιξη, σίγουρα δεν θα ήξερα τι να σου απαντήσω.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ