Η χυμώδης Κέλι Μπρουκ έχασε κιλά: Κατέβηκε δύο νούμερα - Της είπε ο φίλος της: Μοιάζεις με μπαλόνι πια (φώτο)

Νιώθει καλύτερα και ανανεώθηκε η σχέση της

Οι πλούσιες καμπύλες της , την έκαναν διάσημη και έκαναν πολλούς να την θεωρούν "σεξοβόμβα". Ωστόσο η Κέλι Μπρουκ, αποφάσισε να χάσει κιλά και τα κατάφερε. Έχασε 15 κιλά σε μόλις δύο μήνες για να γίνει πρέσβειρα διασημοτήτων για το διαιτητικό συμπλήρωμα διατροφής Slim Fast UK.

Μετά από αυτό, παραδέχθηκε ότι ανανεώθηκε η σχέση της με τον φίλο της Jeremy και τονώθηκε η σεξουαλική τους ζωή. Άσε που σταμάτησε να την αποκαλεί "μπαλόνι". Η 39χρονη Κέλι, τώρα φοράει δύο νούμερα λιγότερο.

Πως τα κατάφερε; Αντικατάστησε κάποια γεύματα με  το διαιτητικό συμπλήρωμα διατροφής , Slim Fast UK το οποίο διαφημίζει. Μιλώντας στο The Sun's Fabulous, είπε: "Είμαι πιο χαρούμενη από ποτέ, η αλλαγή τόνωσε την σεξουαλική μου ζωή".

Και συμπλήρωσε: "Νομίζω ότι όταν χάσετε βάρος σίγουρα θέλετε και έχετε περισσότερο σεξ. Νιώθετε καλύτερα με το σώμα σας, έχετε περισσότερη ενέργεια, αισθάνεστε πολύ καλύτερα, είναι ωραίο."

Η Κέλι παραδέχθηκε ότι ο 33χρονος όμορφος φίλος της είχε αρχίσει να της λέει ότι "έγινε σαν μπαλόνι" ενώ ακόμα και η μαμά της , επέμενε ότι για να πάρει τη διαφήμιση πρέπει να σταματήσει να τρώει, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ