"Καθρέφτη καθρεφτάκι μου ποιο μήνα ήμουν πιο όμορφη;" Η βασίλισσα Ματθίλδη "θυμάται" τις πιο ωραίες στιγμές και εμφανίσεις του 2018 (φωτό)

Πάντα προσεγμένη και πολύ κομψή

Οι "γαλαζοαίματες" πρέπει να είναι πάντα κομψές και προσεγμένες και η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου το γνωρίζει καλά και το τηρεί. . Η 45χρονη  σύζυγος του βασιλιά Φίλιππου και μητέρα τεσσάρων παιδιών δεν ακολουθεί απλώς τις τάσεις της μόδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Queen Mathilde in January 2018 #2018inReview #ReineMathilde #QueenMathilde #KoninginMathilde #Mathilde #Queen #MathildedUdekemdAcoz #MathildevanBelgie #MathildedeBelgique #picoftheday #bestoftheday #BelgianRoyals #BelgianRoyalFamily #style #stylish #elegant #couture #royalty #MathildeofBelgium #Belgium #Belgie #Belgique #2018 #KingPhilippe #RoiPhilippe #KoningFilip #Philippe #PhilippeofBelgium #PhilippedeBelgique

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HM The Queen of the Belgians (@queen.mathilde) στις

Τις προσαρμόζει στο δικό της στυλ και τις απογειώνει. Κομψά κουστούμια, υπέροχα φορέματα, σύνολα με παντελόνι, συνθέτουν το πάντα στιλάτο outfit της. Άλλοτε τολμηροί , άλλοτε πιο κλασσικοί οι συνδυασμοί της, είναι πάντα άψογοι.

Η κοψμή βασίλισσα του Βελγίου, ανέβασε στο Instagram, τις πιο ωραίες στιγμές και εμφανίσεις της , από τη χρονιά που πέρασε, σε έναν "απολογισμό" που περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα "trend" της μόδας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ