Νίνο: Είμαι εδώ μόνος - Να ξέρετε εκεί έξω εσείς οι μόνοι, ότι υπάρχουν κι άλλοι που περνάνε τις γιορτές έτσι

Ο Νίνο πέρασε μοναχικά Χριστούγεννα και μοιράστηκε τις σκέψεις του στο Instagram.

Μοναχικά Χριστούγεννα πέρασε ο Νίνο Ξυπολυτάς και το μοιράστηκε μαζί με τους χιλιάδες φανς του.

Ο τραγουδιστής ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με φόντο ένα μικρό και άδειο τραπέζι.

Ο Νίνο αναφέρει στο μήνυμά του πως αν και μίλησε με την οικογένειά του, τα παιδιά του και τους φίλους του, στην πραγματικότητα τα Χριστούγεννά του φέτος ήταν αρκετά μοναχικά για εκείνον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

—Αυτό εδώ πίσω μου, είναι το Εορταστικό μου τραπέζι για φέτος.— Αυτή είναι η πραγματικότητα.Εγώ και εγώ. Σήμερα έγραψα,έψαξα,μίλησα με τα παιδιά μου,μίλησα με την οικογένειά μου,πήγα σε δυο φίλους μου,κάναμε μια πολύ ωραία κουβέντα,και τώρα γύρισα-ούτε κάν στο σπίτι μου-,αλλά θέλω να ξέρετε εκεί έξω εσείς οι μόνοι,οτι υπάρχουν κιάλλοι που περνάνε τις γιορτές σαν εσάς.Όπως εγώ. —— Είμαι εδώ μόνος,αλλά γεμάτος,συγκροτημένος,πιο δυνατός απο ποτέ. Εκεί φαίνεται η κράση σου.Εκεί φαίνεται το υλικό σου.Εκεί φαίνονται όλα. Στο τίποτα. Όταν είσαι μόνος. Κοίταξε να είσαι δυνατός. Και αν δεν είσαι,να γίνεις! Γρήγορα! Τώρα! . . Μην μπερδεύεστε με την τέλεια φωτογραφία που χαζεύετε στο διαδυκτιο. Μούφες είναι όλα. Ξέρετε τι λέω. . . Μόνοι μας ερχόμαστε στον κόσμο. Μόνοι μας φεύγουμε. Στο ενδιάμεσο μην αισθανθείτε ποτέ μόνοι. Βρείτε τα με τον εαυτό σας,και δε θα είστε ποτέ μόνοι. ———— Χρόνια μου πολλά λοιπόν. Τα λέμε του χρόνου. Υγεία. Οικογένεια. Φίλοι. Και συγκεντρωμένο μυαλό. Αυτά σας εύχομαι. . ————— ΣΣΣΞ. 27/12/2018 —————

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nino Xypolitas (@ninoxypolitas) στις

Συγκεκριμένα έγραψε: «Αυτό εδώ πίσω μου, είναι το Εορταστικό μου τραπέζι για φέτος. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εγώ και εγώ. Σήμερα έγραψα, έψαξα, μίλησα με τα παιδιά μου, μίλησα με την οικογένειά μου, πήγα σε δυο φίλους μου, κάναμε μια πολύ ωραία κουβέντα, και τώρα γύρισα-ούτε καν στο σπίτι μου-, αλλά θέλω να ξέρετε εκεί έξω εσείς οι μόνοι, ότι υπάρχουν κι άλλοι που περνάνε τις γιορτές σαν εσάς. Όπως εγώ» έγραψε αρχικά ο τραγουδιστής και συνέχισε.

«Είμαι εδώ μόνος, αλλά γεμάτος, συγκροτημένος, πιο δυνατός από ποτέ. Εκεί φαίνεται η κράση σου. Εκεί φαίνεται το υλικό σου. Εκεί φαίνονται όλα. Στο τίποτα. Όταν είσαι μόνος. Κοίταξε να είσαι δυνατός. Και αν δεν είσαι,να γίνεις! Γρήγορα! Τώρα!.

Μην μπερδεύεστε με την τέλεια φωτογραφία που χαζεύετε στο διαδίκτυο. Μούφες είναι όλα. Ξέρετε τι λέω.

Μόνοι μας ερχόμαστε στον κόσμο. Μόνοι μας φεύγουμε. Στο ενδιάμεσο μην αισθανθείτε ποτέ μόνοι. Βρείτε τα με τον εαυτό σας, και δε θα είστε ποτέ μόνοι. Χρόνια μου πολλά λοιπόν. Τα λέμε του χρόνου. Υγεία. Οικογένεια. Φίλοι. Και συγκεντρωμένο μυαλό. Αυτά σας εύχομαι», κατέληξε ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ