Φιλανθρωπικό δείπνο του Lifeline Hellas με την παρουσία των ΑΒΥ πρίγκιπα Αλέξανδρου και πριγκίπισσας Αικατερίνης

Με την παρουσία των ΑΒΥ πρίγκιπα Αλέξανδρου και πριγκίπισσας Αικατερίνης για την ενίσχυση των μονάδων εντατικής θεραπείας νεογνών των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδας.

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 14η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του, την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» με σκοπό τη στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Τους παρευρισκομένους συγκίνησε ιδιαίτερα η  Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Επίσης, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι έμαθε από τους γονείς της την χαρά της προσφοράς που πρέπει όλοι να επιδιώκουμε στην ζωή.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα Έμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide και διασκέδασαν με τις μελωδίες της Αγάθης Κοσκινά. Την εκδήλωση παρουσίασαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την Estee Lauder, την εταιρεία Λάβδας καθώς και τα υπέροχα γούρια του Costis.

Το Lifeline Hellas βοηθάει αποκλειστικά την Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια και προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν λόγω της δυσχερούς κατάστασης που επικρατεί με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom. Η κυριότερη δραστηριότητα του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων παίδων.

Η μεγάλη έκπληξη της υπέροχης βραδιάς ήταν ότι τραγούδησε ο εγγονός της Πριγκίπισσας Αικατερίνης,Αλέξανδρος -Andrews , το τραγούδι « New York-New York» και συγκίνησε όλους όσους παρευρέθηκαν!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ