Μάθημα ζωής από την Κατερίνα Βρανά: «Ήμουν σε τεχνητό κώμα και όταν ξύπνησα, είχα τυφλωθεί! - Δεν κάνω κέφι να το ξαναπεράσω» (Φωτό)

Δεν χάνει το χιούμορ της.

Το «πιο αστείο κορίτσι του κόσμου», η Κατερίνα Βρανά, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της που άρχισε το 2017, στη Μαλαισία, σε ειδική εκδήλωση στο ΚΠΙΣΝ.

Η εκδήλωση έγινε στις 19 Δεκεμβρίου με τίτλο «Κατερίνα Βρανά: Πεθαίνοντας στα γέλια» και παρουσιάστρια την Άννα Μπουσδούκου.

Η γνωστή stand up comedian, κατά τη διάρκεια περιοδείας της, έπαθε σκωληκοειδίτιδα η οποία δεν διαγνώστηκε έγκαιρα κι έγινε οξεία περιτονίτιδα.

Η Κατερίνα Βρανά, καθισμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο και με δυσκολία στην ομιλία της, ανέφερε: «Εγώ το μεγαλύτερο κομμάτι το έχασα. Ημουν αναίσθητη, κοιμόμουν. Το μεγαλύτερο λούκι το τράβηξαν οι γονείς μου. Κι όσο ήμουν σε τεχνητό κώμα -με έβαλαν για να με σώσουν- εγώ έβλεπα ότι είχα πάει σε yoga retreat στην Κορνουάλη. Και να τονίσω πως εγώ δεν κάνω γιόγκα! Και ξυπνάω και δεν μπορούσα να κουνήσω, να μιλήσω, να συνεννοηθώ και δύο εβδομάδες μετά το κώμα τυφλώθηκα, γιατί είχε φέρει τους φερετζέδες η Μαριωρή. Δεν έβλεπα τότε καλά».

Στη συνέχεια, η κωμικός πρόσθεσε: «Ηταν ένα δύσκολο, βαρύ, κρυολόγημα! Ήταν τόσο βαρύ, σαν μάτι» είπε η ηθοποιός στην αρχή της συνέντευξης και συνέχισε: «Σαν εμπειρία, ελπίζω να ήταν η μοναδική. Δεν κάνω κέφι να το ξαναπεράσω. Οι γονείς μου τα είχαν παίξει».

Παρ' όλα αυτά με μπόλικη δόση μαύρου χιούμορ, η Κατερίνα Βρανά είπε: «Αυτό που λέω και είναι λίγο… χοντρό, και φρικάρουν όλοι είναι πως, έτσι και μου βγει μετά από όλα αυτά και καρκίνος, θα τα… πάρω! Θα γίνω έξαλλη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ