Σμαράγδα Καρύδη: «Ένα ερωτικό βλέμμα έριξα στον Θοδωρή Αθερίδη και μου παραδόθηκε» (Φωτό)

Τι λέει για την επιτυχία της θεατρικής παράστασης «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» στην οποία πρωταγωνιστεί;

Η Σμαράγδα Καρύδη πρωταγωνιστεί στην άκρως επιτυχημένη παράσταση «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» στο Θέατρο Παλλάς, αλλά εξομολογήθηκε πώς «έριξε» τον Θοδωρή Αθερίδη.

Η ηθοποιός, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της σε εφημερίδα, ένα ερωτικό βλέμμα αρκούσε.

Συγκεκριμένα, η Σμαράγδα Καρύδη είπε: «Αχ, αυτό το αγόρι, που λέει όλα αυτά και μετά ζητάμε από μένα να τα σχολιάσω… Ότι τι; Ότι δεν μπόρεσε να μου αντισταθεί; Μπορεί κανείς να αντισταθεί στο ερωτικό μου βλέμμα; Αχ, τι θα τον κάνω; Άσε που δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Αντιθέτως! Μου… παραδόθηκε αμέσως ο Θοδωρής! Ένα ερωτικό βλέμμα έριξα και έπεσε κάτω! Άσε με τώρα γιατί έχω τρελό τρέξιμο…».

Για τον χαρακτηρισμό «φασαρία γκόμενα» που της έχει αποδώσει ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη απάντησε: «Γελάω, τι να κάνω; Αφού έτσι με λέει! Δεν θα σχολιάσω το star quality τώρα! Μη μου το κάνεις αυτό χρονιάρες μέρες…Λες και δεν με ξέρεις τόσους αιώνες!».

 

 

Σχετικά με την παράσταση «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» και την επιτυχία που σημειώνει, η ηθοποιός ανέφερε: «Ήξερα ότι είχε δύναμη μεγάλη το best seller της Μάρας Μεϊμαρίδη, ήξερα πως οι "Θεατρικές Σκηνές" θα κάνουν μια ζηλευτή υπερπαραγωγή, ήξερα πως ο αγαπημένος μου Σταμάτης Φασουλής θα έδινε τον καλύτερό του εαυτό, όπως ήξερα ότι ένας τόσο δυνατός θίασος θα κέντριζε ιδιαίτερα το κοινό».

Επίσης, η Σμαράγδα Καρύδη σχολίασε: «Την επιτυχία την περίμενα, μη σου πω ψέματα. Το ότι θα είμαστε sold out από την πρώτη μέρα και θα παίρνουμε συνεχώς και νέες παραστάσεις, με τις πόρτες του Παλλάς να σπάνε, όχι… Και, όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ παρά να το χαίρομαι μαζί με όλους τους εξαιρετικούς συντελεστές».

Τέλος, η ηθοποιός είπε πως θέλει να περνά καλά στη σκηνή: «Με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Δεν μπορώ τους γκρινιάρηδες και τους δυσοίωνους… Θέλω θετική ενέργεια και πολλά γέλια! Θέλω αγαπησιάρικο κλίμα για να ανθίσω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ